Daciana, noul tip hibrid de Daciadă

Mi se pare o pierdere de vreme să comentezi cu tot dinadinsul o ştire preluată de toate canalele de televiziune din ţară.

În primul rînd pentru că, pînă ajungi să o scrii tu, ştirea e deja răsuflată, în al doilea rînd pentru că majoritatea cititorilor de ziare sau a privitorilor de televiziune au molfăit-o şi i-au scuipat cojile, trecînd la altă sămînţă de vorbă.

 

 

De data asta îmi asum riscul de a încălca principiile formulate mai sus şi să vă plictisesc cu Ponta, cel care şi-a cumpărat o maşină hibridă de o sută de mii de parai, pe care a dat-o SPP-ului să i-o securizeze, o maşină care bagă 240 de kilometri la oră, e argintie şi are (deocamdată, dar nu pentru mult timp)  geamuri nefumurii.

Dar nu asta era ştirea, ci afirmaţia nevestei sale, Daciana, care ne-a sfătuit pe toţi să facem ce-a făcut bărbatu-său, adică să economisim energie pe toate căile (şi orificiile, bănuiesc eu!).

Aş mai completa că ambii soţi sunt reprezentanţii unui partid de stînga. Şi toate astea se petrec în România care are cel mai mic venit pe cap de locuitor din Uniunea Europeană, care e pe ultimul loc la o mulţime de alte capitole vitale pentru o supravieţuire (ne)civilizată, cu excepţia analfabetismului unde suntem primii şi a corupţiei unde nu mai ştie nimeni cu ce unităţi de măsură să ne mai măsoare potenţa.