Mănăstirene, Mănăstirene, ce-mi făcuşi, bă nene?

Doru Radu, pe care-l sfătuiesc să-şi cumpere o cască de protecţie, gen bicicletă cu pedala inversă şi roata pătrată, fără ghidon şi fără cravată, vine cu un alt comentariu istoric din toate punctele de vedere.

Am utilizat BĂUL din recuzita cunoscută, poate aşa aude, vede şi înţelege şi Dănole Păr Sur, fratele StrăJderilor de pretutindeni şi de nicăieri, de ce blogul România Evanghelică e cel mai tare fîs pe care l-a tras, alături de  Alin Cristea, de cînd s-au născut ei pe net, ca frumoasele lui Botticelli din pădurea virgină, evanghelică şi adormită.

Un Doru Radu (remarcabil), de zile mari şi seri încinse:

„Alegerea de catre dl. Cristea a numelui România Evanghelica a fost o miscare extrem de inteligenta. Nu cred ca lumea e atit de usor de insalat ca sa creada ca acel blog e vreo voce oficiala, dar denumirea poate crea multa confuzie si deforma imaginea acestei mari comunitati de credinciosi. La vremea aceea, eu nu stiam cine e Alin (Cristea); l-am aparat. Nici acum nu stiu decit de pe blogosfera. Pacat de citate frumoase, informatii, carti, poze tirite de-a valma intr-o mocirla. Ar fi schimbat mult un alt titlu pt blog? Nu stiu! Dar titlul este semnificativ.
Informatia este reala. In polemica de atunci a intervenit si Danut Manastireanu, aparind dreptul “constitutional” al oradeanului. Dar Marius si Paul au dovedit atunci clarviziune.
Desigur, daca nu se va intoarce din drum, Alin Cristea se va compromite tot mai mult. Pina atunci mai sunt multi oameni ce pot fi insalati. Mila Domnului si o saptamina buna!”

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Reclame