Cronici mondene (108) Oscarificarea lui Pustan

La Hollywood e seara Oscarurilor.
Predicatorii noştri celebrii nu se lasă mai prejos şi se întrec să spună numai adevăruri cu A mare.
Chiar dacă rolurile se inversează, uneori, ei sunt singurii care merită Oscarul numit Respect pentru întreaga carieră, filmul vieţii unuia din ei urmînd să fie nominalizat la următoarele categorii dumnezeieşti: cel mai bun scenariu biblic adaptat pentru carisma la amvon; cea mai bună imagine, datorată echipei sale de PR de la Cireşarii; celui mai bun producător, în persoana Cultului penticostal; celei mai bune coloane sonore rock adaptată pentru scene biblice; celui mai bun corp de balet sfinţit; celor mai bune costumaţii de tango creştin; celor mai bune efecte speciale, cu cruci executate la înălţime, fără cascadori.
Este nominalizat pentru premiul Rahavul de Aur, echivalentul Zmeurei de Aur pentru filme proaste de la cinema, rolul numitului Ioan Pop, care a interpretat adevărul fără majusculă, într-o producţie proprie, cu buget mic şi interese pe măsură.

Reclame

Un gând despre &8222;Cronici mondene (108) Oscarificarea lui Pustan&8221;

  1. iata ce stiam cu totii- ce buni sunt romanii sa critice . nu ne mai temem de Dzeu ca vezi Dne cum ar putea El sa aiba alta parere decat mine cel marele judecator ? si ne acutam texte biblice as ne sustina actiunile si criticile..Tare departe ati ajuns de Dzeu daca scrieti asa ceva!

Comentariile nu sunt permise.