5 gânduri despre &8222;Minciuni electorale&8221;

  1. Eu propun ca in aceasta perioada de campanie electorala,noi,votantii sa ne unim si sa nu refuzam nimic:))Apoi cine are dublura(ca la timbre odinioara!:))sa facem schimb:”galeata+mop”contra o grebla sau faras,tricou,sapca,cisme,pantofi cu toc sau diverse obiecte gospodaresti,accesorii,etc.Mai greu va fi cu mancarea perisabila…Ciolan,sarmale,fasole…Va trebui sa ne descurcam la fata locului,pe plan local:)))
    -Apropo,daca primeste cineva „Pufuleti cu surprize”,ma intereseaza numai jucaria,pentru nepotica…Va dau si pufuletii mei,dar colectionam „surprizele”=adica jucariile:)))

  2. Am să vorbesc cu Antonescu, dragă Lidia, să vedem ce „surprize” şi ce „pufuleţi” ne mai oferă. 🙂 (Spun asta şi „mă iau de el” pentru că sunt liberal.)
    Nepoţica ta votează? 🙂

  3. Draga de ea,are aproape 7 ani dar norocul nostru ca nu e majora,ca are o boala pe „Haribo” (ursuletii aia de guma,care sant ca jeleurile)incat nici nu vreau sa ma gandesc cat de usor si-ar da votul oricui i-ar da cea mai mare punga😀Pana la urma,daca stai sa te gandesti,micile atentii din perioada pre-electorala, au fost si raman singurele lucruri palpabile dintre toate promisiunile.

Comentariile nu sunt permise.