Austria, Sodoma Europei

După ce a primit premiul Euroviziunii, transsexualul austriac Thomas Neuwirth a încheiat cu următoarele cuvinte: „De acum nu ne mai opreşte nimeni.”

Întregul spectacol din Danemarca s-a desfăşurat sub lozinca toleranţei, iar culorile comunităţii gay au fost folosite de-a lungul întregii seri.

Votul acordat acestei spurcăciuni nu a fost decît unul manipulator. Nu pot să cred că Israelul, care a cunoscut mînia lui Dumnezeu la Sodoma şi Gomora, a ales, cu număr maxim de puncte, pe acest Thomas devenit Conchita Wurst,  pe primul loc al concursului. Probabil că toată comunitatea europeană a dereglaţilor sexuali s-a mobilizat ca să voteze un asemenea specimen.

Mă întreb: dacă ar fi contat voturile date împotrivă, nu pentru, tot aşa ar fi stat lucrurile?

Este România ţara care să vadă pe locul trei un transsexual? De fapt, despre ce Românie vorbim?

Lumea a devenit o găleată de lături. Nu doar Europa, ci şi America şi,  după cum văd,  nici Israelul nu stă mai prejos.

Gîndiţi-vă la filmele nominalizate sau premiate, la diferite categorii, la Oscarurile de anul acesta. Un film pe măsură Eurovision-ului, despre un transsexual bolnav de SIDA. Un altul, despre un muzician celebru, care trăia cu şoferul său. Un film din Europa, din Franţa, ţara tuturor ciudaţilor, cu un cuplu de lesbiene. Asta ca să nu pomenesc decît de „capodoperele” din anul acesta. Cine acuză doar Europa,  se înşeală: ciuma s-a generalizat.

Sunt de neuitat peliculele americane mai vechi, în care:  un mare actor, în rol de avocat, bolnav de SIDA, ascultă, în agonie, o arie celebră cîntată de Maria Callas; un actor la fel de celebru,  în rol de apărător al minorităţii, lupta  pentru drepturile homosexualilor dintr-un mare oraş american; un cuplu de crescători de vaci, din Nordul Americii, care se descoperea cu dorinţe homosexuale şi care  întreţinea, pe pajiştile vezi, relaţii arătate explicit în film. Toate filmele acestea şi actorii lor au primit  premii prestigioase ale criticii americane şi europene. Arta a fost glazura dulce sub care s-a aflat otrava.

Urîciunea de la Eurovision, de anul acesta, transformă Austria, din ţara valsului, în ţara defecţilor  sexuali de pretutindeni. Cine a urmărit „spectacolul” televizat de ieri, din Danemarca, a putut vedea, la un moment dat, extrem de fugace, o imagine cu Wurtz în rol de Isus, aşezîndu-se la o masă lungă, în mijlocul „apostolilor”, ca în celebra pictură a lui Leonardo Da Vinci. Comentatorii danezi au făcut o pauză, în timpul spectacolului şi au amintit de numărul 12, din care nu lipsea decît… al treisprezecelea, pe care, evident, l-au găsit, la final.  Aluzia era evidentă. Au fost 26 de candidaţi, adică 12+1 plus 12+1.  Numerologia masonă e la mare preţ.  (1)

Există o guvernare mondială, o putere centrală, malefică, un creier diavolesc care să le coordoneze pe toate? Eu zic că da! Altfel n-ar fi fost posibilă mascarada homosexuală din Danemarca, din noaptea precedentă. A fost un adevărat triumf al Satanei.

În faţa unor asemenea scîrboşenii, orice formă de tăcere devine condamnabilă.

(1) În ebraică, numele lui Moise înseamnă „salvat din ape”, iar valoarea lui cabalistică este 345. Anagrama sa este hashem, care înseamnă Numele, a cărui valoare numerică este oglinda primului, adică 543. Suma celor trei numere, 5+4+3 este 12. 

Reclame

23 de gânduri despre &8222;Austria, Sodoma Europei&8221;

 1. Am dat „Like” pentru atitudinea de a spune lucrurilor pe nume. Un „Like” scarbit… Am citit ca e a doua oara cand un transsexual castiga Eurovision. S-a intamplat in 1998 si a fost tocmai reprezentantul Israelului…

 2. Dragă Paul, nu ştiu cum a fost în 1998, dar dacă ai citit, aşa o fi fost.
  Te rog să mă crezi, cînd îi vedeam pe ăia cum îi pupă mîna „femeii” Thomas, mi se făcea rău. Apoi, în culise a apărut celălalt transsexual, care îl însoţea pe concurent. Cred că era iubitul lui.
  Prezentatoarea televiziunii austriece a apărut cu o barbă lipită. Totul a fost aranjat, pînă în cele mai mici amănunte. Iar sala era în delir.
  Interesant e că la sfîrşitul acestei săptămîni au avut loc primele trei etape din Il Giro, adică „Turul ciclist al Italiei”. Acolo tricoul liderului nu e galben, ci roz.
  Irlandezii, de la locul de desfăşurare a debutului cursei, au vopsit şi vacile în roz, pe bune! Au vîndut pelerine de ploaie roz. Au vopsit şoselele roz.
  Motivaţia a fost că la Belfast au avut loc lupte între catolici (portocalii) şi protestanţi (verzii) şi că acum, vezi Doamne, culoarea roz schimba dinamica poveştii, fiind culoarea păcii.
  Ce să spun? O fi tricoul campionului din Il Giro roz, dar tot culoarea asta îi reprezintă şi pe gay.
  Mă îndoiesc să fie doar o simplă coincidenţă între elanul rozaliu al irlandezilor şi transsexualul de la Eurovision.
  Ce mai, a fost un sfîrşit de săptămînă gay.
  Mulţumesc pentru like. 🙂

 3. Har si pace celor care suspinä si gem din pricina tuturor uriciunilor care se sevärsesc in fata noasträ a copiilor nostri si inaintea lui Dumnezeu.
  Pentru Lot s-a mai gasit un refugiu pe pämint.Pentru noi nu mai este refugiu aici cäci intreg pämintul devine Sodoma si Gomora.Semnele vremii ne aratä cä se apropie sfärsitul.Locul nostru de adäpost este El.Sä ne ridicäm privirile in sus cä de acolo ne vine izbävirea.Tot de acolo va veni si pedeapsa pentru batjocoritorii lui Dumnezeu.Noi sä träim frumos ca in timpul zilei cäci ceea ce se intimplä este ultima zbatere a Satanei care stie cä nu mai are mult timp.Nu vei fi scutit de ispitä chiar dacä arunci televizorul sau radioul cäci iatä cä slujitorii celui räu au pätruns si in biserici. In multe din ele se legalizeazä färädelegea si se practicä lucruri uräte Domnului.Bisericile i-si pierd märturia si seamänä tot mai mult cu adunärile lumii.Curvari,homosexuali,betivi,iubitori de bani….. inäuntru si nu afarä.,,Cintäm asa”, ,,dansäm asa” ne imbräcäm asa”, ,,ne tatuäm asa” , pentru Dumnezeu.”Da sora Liliana simt cu tine si cu ceilalti frati si spun si eu cä noi trebuie sä rämänem in luminä sä rämänem cu piciorul pe stincä sä spunem räului sä se intoarcä de la calea lui cea rea,sä spunem päcatului päcat si sä ne pästräm noi insine neäntinati de lume. .Cine e sfänt sä se sfinteascä mai departe si cine e intinat sä se intineze mai departe.E greu,e tare greu sä nu mai pot iesi din casä färä ca sä mä intristez(locuiesc in Viena) cäci peste tot se dä slavä uräciunii si se särbätoreste biruinta ei.O ,,biruintä” care duce la pedeapsa vesnicä.Mä mängäi cu gändul cä va veni si clipa biruintei noastre.O räsplatä minunatä-viata vesnicä in prezenta celui desävärsit si sfänt.
  Sä ne rugäm unii pentru altii ca sä nu cädem in ispitä.

 4. Răsvan, eu unul am fost atât de scârbit de toată tevatura asta cu Gayeurovisionul încât am zis că nu merită nici măcar să-l pomenesc. Ca să citez din clasici :D, te expui la „mari riscuri”. Uite, unul a şi apărut mai sus şi, spre ruşinea mea, e arădean!
  N-ai ce să faci, în lumea asta unii tratează problemele serioase… cu fundul!

 5. Dragă Marinel, fireşte că sunt homofob! Omul a zis bine! Dă semne de inteligenţă! Nu m-am ocupat, încă, de chestia asta, dar promit s-o fac. 🙂

 6. Ai dreptate, Răsvan! Omul a spus adevărul în întregime. Şi prin faptul că a zis că eşti homofob, şi pentru că a spus că „lumea nu funcţionează pe principiul creştinismului”. Corect! Funcţionează tot mai mult pe principiul CRETINISMULUI !

 7. ,,lumea nu functioneaza pe principiul crestinismului ”
  @ Patric Alexandru Docmanov
  Asa este, din pacate …insa
  In Biblia data tuturor de catre Dumnezeu scrie:

  • ,,Şi faptul acesta se va vedea în ziua când, după Evanghelia mea, Dumnezeu va judeca, prin Isus Hristos, lucrurile ascunse ale oamenilor. ”
  Ce sa mai zicem de cele vizibile !

 8. cand apare la tv fata scarboseniei imi vine greata ….nu se poate …..si totusi satana a aranjat totul 😦

 9. Observaţia dvs. mi se pare corectă. Chipul individului a apărut, ulterior, peste tot, chiar şi pe blogurile care-l contestau pe transsexual. În acest fel, fără să vrea, i-au făcut o reclamă în plus.
  În locurile sfinte sau plăcute lui Dumnezeu astfel de imagini nu trebuie să apară. Greaţa de care vorbiţi e dincolo de cuvinte. E perfect adevărat: ţine de imagine.
  La ora actuală, dacă ar fi să alegem, noi, cei care mai facem parte (încă) din civilizaţia iudeo-creştină, un simbol al păcatului, al pactului cu Satana, chipul acestui individ, atent prelucrat de specialiştii în machiaj, ar fi cel mai potrivit.
  Nici mutra lui Putin, o altă faţă a diavolului, încruntat şi scrîşnind din dinţi, cu privirile încărcate de ură, nu traduce atîta dispreţ faţă de Hristos şi de valorile creştinismului ca acest personaj transsexual, ivit de niciunde şi ajuns o emblemă a destrăbălării.

 10. Se predica pe timpuri ff intens impotriva televizorului…bine se mai predica.acum din pacate evenimente ca eurovisionul a ajuns chiar subiecte de predici…chiar de cea din duminica dimineata de dupa”eveniment”.pocaitilor…unde am ajuns…cumnde oare au ajuns pocaitii sa le fie greata de un monstru care apare la”dracu”de televizor? Ar trebui sa ni se umple fata de rusine…

 11. „Ar trebui sa ni se umple fata de rusine…”

  Aşa e, dar televizorul nu e lepră. Acţionează mai greu. 🙂

  Problema nu e pusă corect: revolta nu e că a apărut transsexualul, omagiat, la televizor, ci că a ajuns subiect de discuţie oriunde te duci. Că s-a creat un precedent. La TV a fost reclama, nenorocirea o vom vedea în viaţa de zi cu zi. Asta dacă vrei să fii înformat, dacă nu, nu. 🙂
  Cum omul, chiar şi cel creştin, nu e cîrtiţă, aude, citeşte şi îi vine greaţă de la lingurică.
  De ce varsă unii din ei de la amvon, aici e altă poveste. Eu nu sunt doctor de păstori. 🙂

 12. Pavel catre Romani

  23. Şi au schimbat slava lui Dumnezeu Celui nestricăcios cu asemănarea chipului omului celui stricăcios şi al păsărilor şi al celor cu patru picioare şi al târâtoarelor.
  24. De aceea Dumnezeu i-a dat necurăţiei, după poftele inimilor lor, ca să-şi pângărească trupurile lor între ei,
  25. Ca unii care au schimbat adevărul lui Dumnezeu în minciună şi s-au închinat şi au slujit făpturii, în locul Făcătorului, Care este binecuvântat în veci, amin!
  26. Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci şi femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii;
  27. Asemenea şi bărbaţii lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, s-au aprins în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor.
  28. Şi precum n-au încercat să aibă pe Dumnezeu în cunoştinţă, aşa şi Dumnezeu i-a lăsat la mintea lor fără judecată, să facă cele ce nu se cuvine.
  29. Plini fiind de toată nedreptatea, de desfrânare, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de purtări rele, bârfitori,
  30. Grăitori de rău, urâtori de Dumnezeu, ocărâtori, semeţi, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, nesupuşi părinţilor,
  31. Neînţelepţi, călcători de cuvânt, fără dragoste, fără milă;
  32. Aceştia, deşi au cunoscut dreapta orânduire a lui Dumnezeu, că cei ce fac unele ca acestea sunt vrednici de moarte, nu numai că fac ei acestea, ci le şi încuviinţează celor care le fac

 13. Pace!
  Frate Räsvan ceea ce-ti trimit aici nu vreau sä intristeze si pe altii de aceea cred cä e mai bine sä nu aparä public pe blog.Mie insumi i-mi repugnä si mi-e lehamite de tot nu mai vreau sä aud si sä väd aceste uräciuni . Mai sus ai scris (proorocit):

  :,,Urîciunea de la Eurovision, de anul acesta, transformă Austria, din ţara valsului, în ţara defecţilor sexuali de pretutindeni.”

  Iatä ce repede se implineste totul.In euforia creatä de cästigarea eurovisionului si la initiativa socialistilor trebuie ca pänä la varä sä fie legalizatä cäsätoria homosexualilor si lesbienelor precum si adoptia de copii de cätre cuplurile de acelasi sex.Insusi preotul bisericii catolice din localitatea de origine a acestui(acestei) cidätenii a iesit in fatä adresindu-i felicitäri.

  Acum s-au gräbit sä afiseze in toatä Viena placate cu invitatia la Life Ball unde se vor aduna scärbosii din toatä lumea in incinta primäriei din Viena.
  Pe afise (mari cca .2m/2m) apare o femeie complet goalä in douä imagini odatä cu organ sexual femeiesc apoi cu organ sexual bärbätesc pe care scrie :
  Eu sint Eva
  Eu sint Adam
  Eu sint eu
  Ce afront adus lucrärii lui Dumnezeu!
  Este dureros cäci copiii ,tinerii trebuie sä priveascä aceste afise desgustätoare iar pärintii sint destul de incurcati sä le explice aceste ciudätenii.S-a creat totusi un front de protest din partea pärintilor dar cu putine sanse de reusitä.Doamne oare cum va fi atunci cind acestia vor dirija toatä viata societätii?Stiu cä va fi ingäduit ca cel räu sä-i biruiascä pe sfinti dar oare in acest mod se va intimpla?
  Iartä-mä te rog cä am indräznit sä-ti aduc in fata ochilor asemenea lucruri murdare.Dacä nu vrei sä-ti chinuiesti sufletul poti sä nu accesezi linkul trimis.
  Dumnezeu sä vä ocroteascä!

  Acesta este linkul
  http://www.krone.at/Oesterreich/Protestwelle_gegen_Sexplakat_rollt_durch_Wien-Gefahr_
  Protestwelle gegen Sexplakat rollt durch Wien (Bild: Irene Knoblechner)

Comentariile nu sunt permise.