România carismatică. A început campania… electorală? (un fel de „breaking news”)

Un articol foarte interesant scris de Marinel Blaj despre lucruri care se întîmplă, dar pe care sau nu le vedem, sau nu ne pasă, sau considerăm că „jocurile” sunt deja făcute şi, doborîţi de un fatalism inexplicabil, le lăsăm să se desfăşoare în voie. 

Aşa zişii lideri spirituali din bisericile noastre (mă refer în primul rînd la pastorii baptişti) se pare că dorm, ca fecioarele din parabolă, iar cînd se vor trezi, mi-e teamă că va fi prea tîrziu. 

Trebuie să acceptăm că există şi categoria „creştinului de mămăligă”. Mămăliga te hrăneşte, dar te şi înmoaie. Sau, sunt ca-n povestea unui om leneş, unde omul întreabă: „Dar muieţi-s posmagii?”

Pentru azi i-a muiat Marinel Blaj, cît o mai putea şi el… Parafrazînd pe Dante, gustaţi din ei, voi care intraţi aici, în iadul realităţii din Arad…  Azi în Arad, mîine-n toată ţara! Sună ca la revoluţie, nu? Revoluţia carsimatică de catifea, care alta? 

România carismatică. A început campania… electorală? (un fel de „breaking news”).

Reclame

3 gânduri despre &8222;România carismatică. A început campania… electorală? (un fel de „breaking news”)&8221;

 1. Domnule Zorin Diaconescu, mulţumesc pentru vizită şi comentariu.
  Cred că două din cauze sunt cele menţionate de dvs.: oamenii nu sunt întrebaţi şi nu sunt ascultaţi.

 2. In ziua de azi atit in p[olitica cat si in religie multimile sint folosite doar pentru un anumit scop;
  -sa voluntarieze
  -sa doneze financial si material
  – sa aplece capetele
  -sa nu comenteze
  -sa se supuna intr-u totul si sa accepte ceea ce se ofera pe farfurie.
  Liderii religiosi si politici au ajuns timpul cand beneficiaza de lesnea incredere a poporului care nu mai are timp de educatie si informare ,chiar daca tehnologia usor ne permite sa accesam faptele acestora inafara programului de lucru.Acest lucru se intimpla nu doar in Romania ci pe multe continente . In ultimi ani s-a ajuns la rezultatele pe care le vedem si celor mai multi le este frica sa explice adevarul ,iar atunci liderii fac spectacolul pe care il vedem fiindca beneficiaza de tot ceea ce inima doreste.Iar poporul in nestiinta aplauda ,ori spune;”AMIN”

Comentariile nu sunt permise.