Dune. Moda (hidro)bicicletelor

S-a confirmat îmbarcarea pe hidrobiciclete a unei înalte delegații de susținători ai cauzei palestiniene. Ei vor duce mesajul lui Dănole, băgat într-o sticlă de ceas, în care sunt adunate semnături de felicitare pentru terminarea la timp a tunelelor prieteniei, pe care evreii, în avîntul lor demolator, le-au dărîmat, răpind civilizației orientale a opta minune a terorismului.
Bicicletele au fost confecționate după model estic, cu ventilul vestic, la care au fost adaptate butoaie de la o sifonărie veche din Sărărie, umplute cu aer evanghelic vetust.
Din delegație făceau parte fostul rector al ITPB, condamnat la regrete silnice pe viață și Momo, crescător de guguștiuci, obținuți prin încrucișarea sălbatică a privirilor cu crislamiștii.
Momo se întorsese dintr-o ședință prelungită de hipnoză cu Ionașcu, prin care s-a stabilit că între ei există o relație imposibil de defint în cuvinte.
La plecare, au primit invitația să facă o escală în Alaska, unde era la răcoare Barzilai, dar și-au amintit de pățania cu harta lui Dyo, cînd au luat-o prin Grecia, din insuliță în insuliță, și în loc să ajungă la Vatican, au ajuns la Cannes, așa că au preferat drumul cel mai scurt, prin Insula Șerpilor.
La plecare, în timp ce Momo și cu rectorul lipăiau veseli, cu lacrimi în ochi, prin apa călduță de la mal, adîncă de trei mii de metri, Dănole le-a urat, ca de la El Nino, să scrie pe blog: Cînd vă umpleți de impresii, burta-n jos și dați depresii!

NOTĂ: Nu exsită o legătură directă între Dănole și Dănuț Mănăstireanu, Momo și Emanuel Conțac, Rectorul ITPB și Rectorul ITPB, Ionașcu și Cristian Ionescu, între Dyo și Dyo. Deși trebuia să facă parte din postare, Teofil a fost dat la topit de Ioan8,  împreună cu ediția Volf editată de el, și a ratat plecarea. 

10 gânduri despre “Dune. Moda (hidro)bicicletelor

  1. Nu ştiu cât de bun medic eşti, că nu ţi-am fost pacient decât virtual, dar râd de câteva minute bune, aşa că pot spune cu mâna pe inimă: ţi-ai greşit cariera! 😀

  2. Păi tocmai aici ai greşit, că n-ai făcut-o! Pe aia care trebuie! Aia-i carieră, cu, azi mâine, 1.000.000 de vizitatori! Nu zice bine cine zice „şi ce dacă?” 😀

  3. Ma iertati! Daca mai doriti sa-mi oferiti un raspuns in legatura cu Samaritan´s Purse, va rog sa-mi scrieti pe actuala adresa de email. Cealalta („eterodox…”) e eronata. N-am stiut! Multumesc!

  4. Ca să vă răspund, vă rog să vă prezentați. Mi-ați pus o întrebare în public, am să vă răspund în același cadru. Condiția e să știu cu cine vorbesc.

  5. Dar nu-i înveţi şi pe alţii să depăşească momentul ăsta. Sau, mă rog, să-i ajuţi, că-i un moment greu chiar dacă… „şi ce dacă?” 😀

Comentariile nu sunt permise.