Klaus & Klaun

Iată ce scria astăzi bravul nostru (era să spun soldat Svejk) Klaus pe facebook-ul lui bine făcut:

„Anul viitor voi juca un meci demonstrativ de tenis cu domnișoara Simona Halep. Sper din tot sufletul ca acest eveniment să contribuie la apropierea tinerei generații de acest sport minunat.”

Nu sunt convins că neamţul îşi scrie toate textele, pentru că zona musteşte de lozinci. 

Să fi (re)venit  Klaun la putere? 

Reclame

5 gânduri despre &8222;Klaus & Klaun&8221;

  1. Cu siguranta Klaus nu are timp de Facebook, la noul sau program zilnic supra-aglomerat. Daca se tine de treaba, va avea o perioada in care va trebui sa aiba agilitatea unui student la doua facultati. Volumul de informatie(mizerie) politica este foarte mare, totodata trebuie sa ia decizii promte si multe pe unitatea de timp. Nu sunt convins ca va avea timp sa vada toate conexiunile deciziilor pe care le ia si ca nu va avea un peisaj complet cand ia decizii, chiar daca are bune intentii.

    Cert este ca daca va tine o linie occidentala de gandire va fi mai aproape de liman. Sunt curios deja cate santaje i s-au comunicat ca sunt pe rol 😀 . Partidul comunist, inca de la inceput, tot ce a stiut sa foloseasca a fost santajul, forta, minciuna, nu imi fac iluzii ca are strategii noi in program. Pe de alta parte ce face cu comunistii deghizati care incearca sa se infiltreze in anturajul sau aproapiat? Daca prinde un consilier care este spion de stanga, treburile nu vor arata bine deloc.

  2. Draga Rasvan, cum spui tu, chiar poate fi Klaun. Cu tot caracterul lui de neamt, stim cine sunt oamenii din spatele lui. Cum s-a intamplat intotdeauna, omul din fata era doar o imagine, papusarii uneori nici nu erau cunoscuti de electorat. Pe Blaga il stim, pe Basescu l-am vazut de ne-am saturat de el, iar ei sunt niste piesele grele din spate. Sa speram totusi ca deschiderea spre occident nu a fost doar un foc de petarde.

  3. Draga Romulus, de acord cu tine. Stim- sau, mai corect, banuim ca stim- cine sunt papusarii.
    Klaus are impresia ca vorbeste unor oligofreni, aici e problema. De fapt, el a fost ales ca o solutie de criza. Metabolismul social tolereaza alimentul gretos numit lozinca in anotimpul votarii, dar in doze limitate si pe o perioada scurta de timp. Klaus pare ca integreaza mai greu, chiar daca temeinic.
    Oricum, tinerii care l-au votat nu asteapta din partea lui sa-i apropie de tenis. E o lozinca traznita. 🙂

Comentariile nu sunt permise.