Delirul sincretic al Papei Francisc

Papa Francisc a afirmat că toți suntem fii aceluiași Dumnezeu. Aceeași entitate, cu nume diferite: Isus Cristos, Jehova și Allah.

Sângele care s-a vărsat in războaie religioase de-a lungul veacurilor  a fost cauzat de neînțelegerea acestui „adevăr”.

Dar a venit acum un timp al păcii,  când putem face lucruri minunate împreună, unindu-ne credințele.

Vorbele Papei imi amintesc de cuvintele Mântuitorului, din Ev. Matei, cap. 24, despre vremurile din urmă,  despre   „urâciunea pustiirii… așezată în locul sfânt”.

E adevărat,  Vaticanul nu a fost și nu va fi niciodată un astfel de loc. La sfânt mă refeream.

Reclame

4 gânduri despre &8222;Delirul sincretic al Papei Francisc&8221;

 1. Când steagurile învataturii romano-catolice se vor aseza … sau vor fi acceptate încetul cu încetul in lumea crestină, şi în ultimele redute protestante… atunci vom putea observa si vorbi de urâciunea pustiirii în locul preasfânt.

  Francisc s-a bucurat si probabil se mai bucură de multa simpatie si apreciere din partea unor lideri şi pastori evanghelici români, totusi reactiile vehemente a crestinilor români conservatori, i-au făcut pe aceştia să fie prudenti şi să stea în expectativă… dar probabil vor aştepta generatiile viitoare tinere pentru că ştiubei cum şi unde ar putea penetra şi îmbuiba generatiile tinere române cu vinul babilonului, sub influenta căruia vor putea accepta
  papalitatea ca pe o autoritate spirituală mondială „creştină”…
  (locurile perfecte de administrare şi prelucrareva tinerei generatii: tabere, pelerinaje la concerte internationale… gen drum-fest… prin aceste locuri au si început sa apară cardinalii catolici, chiar şi iezuiti precum Rainero Cantalamesa)

  Lucrurile se întâmplă sub ochii noştri. Noi cei care ştim adevărul… ce facem ?

 2. „Noi care stim adevarul…ce facem”?
  „Pilat I-a zis:”CE ESTE ADEVARUL?”…???
  Cu exceptia Ap.Pavel,cine L-a cunoscut si L-a trait autentic Acest ADEVAR???
  Cine exceptindu-l pe el,de aproape doua milenii,a indemnat crestinii sa-l urmeze,calcind pe urmele lui???
  Tare mi-as dori,sa aud acest indemn ,de la „marii” doctori in teologie ,care se inmultesc precum „ciupercile dupa ploaie”.
  Suntem „tari” in Scripturi,utilizam expresii elevate ,pline ce „carisma”,confirmind in permanenta (teoretic),prezenta Duhului Sfint,stimulind prin „oratorie profesionista”(avocateasca),si prin muzica „tare”,cele cinci simturi ,producind emotii de moment ,inselatoare,dind o impresie de „har”deosebit ,insa toate aceste fenomene ,sint lipsite de o AUTENTICA PUTERE ,ce transcede aceasta realitate ,transpunind-ul pe cel in cauza,intr-o dimensiune noua , spirituala,perceputa doar de cel de-al saselea simt (Duhul Sfint),iar pentru ,intrarea in posesia acestuia,e necesara trecerea pe la Golgota,rastignirea totala a sinelui ,moartea integrala fata de nonvalorile materialismului mort,si o traire prin credinta ,dezbracati de Adam (omul vechi),si imbracati in omul nou,in Hristos Isus.
  Fiti binecuvintati.

 3. am inteles ca nu ar fi spus asa ceva si ca site ul acela se ocupa cu falsuri. Deci, ar fi bine sa specificati cu un update ca sa nu creada altii altceva decat adevarul pe care il invocam cu atata tarie.

Comentariile nu sunt permise.