Amintiri cu sfinți

O SCHIȚĂ A LUI ELISEI

Un tip de la tarā, care dādea sā se pocāiascā în urma contactului cu niste misionari, m-a sunat într-un an în noaptea de revelion sā îmi ureze un an bun. L-am întrebat ce mai face, cum o mai duce…  Tipul era foarte vesel si se auzea în telefon muzica pe care o asculta, foarte distorsionată. L-am întrebat ce ascultā, tot manele? Mi-a rāspuns cā nu, acum ascultā numai muzicā creștinā cu Domnul Isus. L-am întrebat dacā are lemne de foc. Rāspunsul a fost surprinzātor. A zis cā tocmai i-a ajutat Domnul Isus sā fure o cāruțā de lemne din pādure. L-am întrebat: cum asa? Pāi da, mi-a rāspuns el, ne-a pāzit Domnul Isus de pādurar și nu ne-a prins.

NOTĂ. Domnului Brânzei, cu respect, cerându-i mii de scuze că i-am răpit titlul volumelor sale, ”Amintiri cu sfinți”, pentru postarea asta. Oricum, furtul de identități se poartă în ultima vreme. O addendă nu strică niciodată.   🙂  

Reclame

2 gânduri despre “Amintiri cu sfinți

  1. Din sectiunea ” merg la furat, Doamne ajuta sa nu ma prinda”! La noi la biserica mai vin duminica tinere, locatare la azilul de noapte. Intr-o duminica la sfarsitul slujbei merg la baie , si acolo doua dintre tinere culegeau toate rolele de hartie igienica (de foarte buna calitate) si prosoapele de hartie si le indesau in rucsaci. Le intreb , de ce fac asta, pentru asa ceva au venit la biserica? raspunsul lor a fost: Domnul ne-a dat, uite cate sunt aici pentru noi ….

Comentariile nu sunt permise.