Megastarul care nu există (13) Primul sfânt evanghelic artificial. Barbosu va canoniza la Graz

Un comentator mi-a scris ieri pe blog că domnul Cristian Barbosu, megastarul român de la Metanoia-Harvest, va face o deplasare în interes de serviciu (de evanghelizare) în deja sfâșiata și de-toți-de-plânsa localitate austriacă Graz.

Celebră nu atât prin echipa de fotbal Sturm, cât prin logodnicele morganaticilor misionari inventați de ”agenturili” noastre de PP (profil și profit).

Cum Barbosu nu aparține (încă) vreunui cult investit cu tămâierea,  îi va aghezmui doar cu vorba pe creștinii care s-au rugat pentru Titel.

Megastarul va face deplasarea la biserica baptistă din Graz și nu la sfânta sfintelor, la penticostala soră Sion. Fetele implicate au rămas cuminți și bătrâne până la loc comanda. Geanina și-a pus sânziene sub pernă și noaptea l-a visat pe Titel. Între timp, visul a fost șters de organe.

Biserica penticostală Sion a făcut promo evenimentului.  Va avea loc slujba de canonizare a primul sfânt evanghelic artificial de producție românească.  Se vor intona iodlere de jale și Titel Maghiar va primi numele de Titel Ageaninei, sfântul din flori.

Indonezia nu crede în lacrimi. Sionul, în schimb, da.

DE CITIT NEGREȘIT: Scrisoarea deschisă a unui medic din America, care a fost urmărit de securitate înainte de 1989, pe când se afla în România. Scrisoarea îi este adresată megastarului. Poate o citește adunării din Graz, în semn de penitență.

Postarea lui Marinel Blaj, unde e vorba de un trimis al Harvest-ului în Indonezia. Știrea e ”pe surse” și  ”pe bune”.

2 gânduri despre “Megastarul care nu există (13) Primul sfânt evanghelic artificial. Barbosu va canoniza la Graz

  1. Ma intreb daca Liviu Cretu si celelalte persoane mentionate aici exista:

    http://www.informatiata.ro/stire/Doi-tineri-originari-din-Voitinel-arestati-in-Indonezia-pentru-ca-imparteau-Biblii-/3158

    Daca intr-adevar acestea sunt persoane reale, ne ridicam mari probleme asupra complicitatii acestora la fals. Nu se poate sa te duci la fata locului, in Indonezia, si sa nu afli ca Titel Maghiar nu exista, cand Gorcea a aflat lucrul acesta fara sa se deplaseze la fata locului. Apoi, in al doilea rand, zvonul era ca Titel se casatoreste cu Gianina in octombrie, 2012. Cand a iesit Titel din arest, potrivit acestor impostori? De ce pana si in 2015 d-soara Gianina continua sa sustina ca e logodita cu Titel si „urmeaza sa se casatoreasca?”. In tot acel interval apar fotografii trucate cu Titel iar Gianina nu obiecteaza, dimpotriva, se pare ca isi da concursul la raspandirea unei fotografii prost prelucrata in photoshop in care apare ea cu „Titel”. Cei care au inventat povestea aceasta au ticluit-o bine. S-au folosit de cateva fete, cu probitate morala discutabila, pt a parea credibili. Cine s-ar fi gandit ca niste „fete crestine” sa fie in stare de asa ceva? Dar alta intrebare: cum le-a convins pe toate 3 asa deodata sa intre in cacialmaua asta? Mare, mare mirare ca originatorii acestei mega-inselatorii sa nu fi fost chiar fetele astea. Oare in combinatie cu cine?

  2. Daca persoanele care au pretins ca s-au deplasat in Indonezia nu au fost reale cineva le-a inventat, ceea ce e cel mai probabil. Respectivii s-au deplasat in Indonezia dar nu i-a intalnit pe titei, nu i-a putut filma, nu si-au facut poze cu ei, deoarece titeii erau in arest. Bine ticluita povestea. Interesant ca pe situl lui Mike O avea de obicei 4-5 comentatori constanti. Indiferent de postare nu apareau mai multi de 10 comentatori. La prima postare despre Titel, insa, au aparut in mod subit 40-50 de comentatori, majoritatea semnand cu nume de femei. Dupa toate probabilitatile, cei care comentau erau artizanii mega-inselatoriei, implicandu-se activ pt ca acest caz sa para real. Daca s-ar uita la IP (si nu e tarziu sa se uite si acum) ar afla din ce zona venea avalansa aceea de comentarii. Marea majoritatea comentatorilor excelau in clisee de genul: „Domnu e mare”, „Slava Domnului. Continuam sa ne rugam pt tine. Faci o lucrare de impact..”. Un lucru este cert: conducerea bisericii Sion din Graz stie mai multe despre caz. Acum inteleg ca domnisoarele respective declara ca nu i-a intalnit niciodata pe titei dar s-au logodit cu ei, toate trei, asa deodata. Ce declara romanii, pocaitii, din Graz? Ce le-au spus lor fetele astea despre logodnicii lor? Asta ca sa vedem cat de cusuta cu ata alba este povestea. Sunt convins ca C.B. va incerca sa afle raspunsul la aceste intrebari. O alta intrebare, ceva mai incisiva: ce spunea pana daunazi pastorul Vasile Opris despre cei 3 misionari? Sustinea ca a vorbit cu ei la telefon? I-a intalnit vreodata? El i-a logodit? Ce parere avea domnia sa ca are in biserica trei fete vesnic logodite, care nu inceteaza sa le ceara bani pt logodnicii care numai nu-si mai fac aparitia cu anii?

Comentariile nu sunt permise.