Megastarul care nu există (14) Hoții strigă hoții

Lăsând la o parte minciuna asta drăcească, ce trebuie să fie prin misiunile astea, frate! Ce interese, ce porcoi de bani, ce luptă de gherilă, inclusiv politică, pe voturi și pe alte alea…

Să nu uităm că nu în curtea baptiștilor s-a jucat baba oarba. Barbosu a fost prins în horă, pentru că el a fost legat la ochi de la bun început și acum îmbrobodește pe alții.
Mi se face rău…

Ce japițe de oameni… Dau bieții credincioși bani din puținul lor, ca să ajute misiunile, și grofii ăștia își bat joc și de ei, și de Dumnezeu.

Dar Dumnezeu nu se lasă batjocorit!  Nici măcar de imbecilii care folosesc și acum ID-uri pe bandă rulantă, și la mine pe blog, și la tine, mimând anchete și adevăruri trucate. Niște jigodii!

De-asta nu vin tinerii la biserică, de-asta preferă să stea deoparte, chiar cei din familiile de credincioși. Pentru că văd spurcăciunea din jur, din așa-zisele biserici și misiuni.

Om de afaceri și misionar! Ce scârboșenie mai e și asta? Mamona și Hristos pe o singură monedă, iar escrocii ăștia o aruncă în sus și spun bisericii: ghiciți ce cade, și alegem noi ce să vă dăm. Cu flit!

Ăsta e adevărul ultim pe care îl cauți, prietene. Restul sunt doar etape chinuitoare, stații intermediare către oroarea de final.

Reclame