Şi L-a sărutat mult…

Credincioşii noştri din America sunt în lacrimi. Curtea Supremă de Justiţie a legiferat căsătoriile între homosexuali  în toată ţara lor. Revolta i-a făcut pe unii lideri să dea declaraţii sforăitoare. Alţii au întrevăzut, deja, persecuţii viitoare.

Cum? America noastră, clădită pe baze creştine, a ajuns atât de jos? Să fie târâtă în noroi? Să fim noua Sodomă şi Gomoră, exemplu de cloacă la scară planetară?

America a fost făcută de masoni. Actul de independenţă a fost aranjat  de lojele masone. Dolarul american are simboluri masone.

America nu a fost niciodată o ţară creştină.   Ţări creştine nu există şi n-au existat nicăieri. America negustorilor de sclavi nu era o ţară mai creştină decât Stambul plin de musulmani.

Cât de creştină a fost când ne-a trădat, la Ialta?

America e o ţară la fel de păcătoasă ca oricare alta.  La fel de păcătoasă  ca noi, care ne batem cu pumnii  în piept că suntem pur-sânge ortodox şi construim moshei gigantice.

Fiecare ţară de pe planetă  are aerul ei specific  de putreziciune. Diavolul şi-a bătut joc de fiecare cum a vrut. A avut fantezie. Şi a râs, şi râde mereu.

Biblia e martora trădărilor poporului ales  în faţa legământului făcut cu Dumnezeu.  Acum,  păcatul s-a globalizat.

Minţim  în gura mare, pe străzi, Vino Doamne!, iar cu mâna ne pipăim portofelul  umflat şi ne gândim la viitoarea maşină, la vilă şi vacanţele  exotice, în tări depărtate.

Nu doar America e vinovată.  Biserica e, în primul  rând.  „Voi mai găsi credinţă pe pământ?”  Catacombele au camere de luat vederi, iar codrii i-am tăiat.

Citeam  aseară, târziu, capitole din Evanghelia după Marcu. În traducerea lui Cornilescu,  aşa beteagă cum zic unii că e.

Acolo, Iuda, vânzătorul, s-a dus să îl sărute pe Hristos. Cuvântul spune:  „…L-a sărutat mult.”

Aşa  a sărutat  America pe Isus, mai demult.

Reclame

15 gânduri despre &8222;Şi L-a sărutat mult…&8221;

 1. „Nu doar America e vinovată.  Biserica, în primul  rând.  „Voi mai găsi credinţă pe pământ?”  Catacombele au camere de luat vederi, iar codrii i-am tăiat.”
  parca mi-ai citit gandurile.
  Sa vedem totusi ce se v-a intampla cu viitorul presedinte. Se zice ca dupa 10 ani de „dictatura” democratica, urmeaza „dictatura” republicana.
  Dupa parerea mea, legalizarea homosexualilor are de-aface ce iputi(rea)narea populatiei.

 2. Gabriel, nici mie nu mi-a păsat ca Ceaikovski a fost homosexual, Michelangelo la fel. Ba a mai pictat și Capela Sixtina. Filozofii greci din Atena erau, majoritatea, homosexuali. Civilizația actuală e clădită pe osatura acestei filozofii.
  Secole de-a randul, inclusiv in Renastere, homosexualitatea era acceptată.
  Filmul Isus din Nazaret a fost regizat de un homosexual, Franco Zeffirelli.
  Mari scriitori au fost homosexuali. Thomas Mann, Proust, Gide. Thomas Mann a scris „Iosif si fratii sai”, o carte formidabilă. De pictori nu mai spun. Leonardo a fost homosexual. A pictat Madone. Marii creatori de modă sunt homosexuali.
  Dupa sute de ani de pacat, era logic să se ajungă aici. Să legifereze familia acestor păcătoși, acestor mutilați sufletește și mintal.
  Cea mai bună carte despre depresie e scrisă de un homosexual, Andrew Solomon, care e casatorit cu alt homosexual. Depresia e boala numarul unu in tarile civilizate, depășind cancerul și bolile cardiovasculare.
  Sportivele sunt lesbiene și au „soți” femei. Navratilova, Mauresmo, etc.
  Am tolerat pacatul și am învățat la școală sa respectam valorile estetice, nu pe cele morale.
  Uimirea actuală mi se pare cea mai mare ipocrizie.

 3. „Sa legifereze familia acestor pacatosi,acestor mut(anti)ilati sufleteste si mintal.”
  In Eden,saminta raului universal,(neascultarea ),a fost „implantata” in „codul genetic” a lui Adam,si nu putem scapa de ea,decit prin „moarte” fata de perceptia fireasca,si printr-o renastere din apa si din Duh,punind simturile noastre sub dominatia Duhului Sfint.
  Dumnezeu este Cuvint.Isus Hristos este Cuvint.Duhul Sfint e tot Cuvint,si in cer si pe pamint.

  „Si Cuvintul S-a facut trup,si a locuit printre noi,plin de har,si de ADEVAR.Si noi am privit slava Lui,o slava intocmai ca slava singurului nascut din Tatal.”
  „…veti cunoaste ADEVARUL,si ADEVARUL va va face SLOBOZI.”

  Fiti binecuvintati.

 4. @Gabriel
  Ce facem? În primul rând să nu mai acceptăm jumătăţi de măsură în ce priveşte adevărul. Mai departe totul va decurge corect. Corect din punct de vedere biblic, căci din punctul de vedere al lumii am văzut deja suficient ce înseamnă „corect.”

 5. „La fel de păcătoasă ca noi, care ne batem cu pumnii în piept că suntem pur-sânge ortodox”
  Şi care tolerăm la nivel de societate corupţia şi avortul.
  Polonia, deşi membră UE, are interzis avortul la liber.

 6. Cer scuze pentru lungimea comentariului, era o postare de-a mea din 2012.

  LA ÎNCEPUT DE MILENIU TREI, sSĂ MAI FI NORMAL E ANORMAL
  La începutul anului 2011, postul public de televiziune austriac ORF, a transmis (pe durata mai multor săptămâni) live un concurs de dans, ˝DANCING STARS˝, concurs în care, pentru prima dată a concurat un cuplu de homosexuali. Ca de obicei, oamenii au văzut, aplaudat, votat; audiența a fost mare și (aproape) nimeni nu s-a autosesizat, sau sa protesteze, că ceea ce se întâmplă este anormal. Totuși, printre cei ˝aproape nimeni˝, un om s-a ridicat și a protestat într-un mod public. Nu era oricine, ci fostul pilot și campion mondial de Formula 1, austriacul Niki Lauda. Într-un interviu, a declarat vis-a-vis de show-ul numit mai sus, în termeni duri: ˝ Va veni în curând vremea când v-a trebui să ne cerem scuze în mod public, pentru faptul că suntem heterosexuali.˝
  Riposta nu a întârziat să apară și rezultatul a fost un torent de comentarii la adresa fostului pilot. A fost blamat, jignit și i s-a cerut sa-și retragă cuvintele și sa-și ceară scuze în mod public pentru ˝ofensa˝ adusă comunității homosexuale. Din câte știu eu, omul a rămas neclintit în convingerea lui.
  Nu știu dacă N. Lauda are vreo relație cu Dumnezeu sau din ce rațiuni a protestat, dar consider că a avut o atitudine demnă de urmat pentru toți liderii spirituali (creștini), politici, și nu numai, din vremea noastră. În timp ce unii se eschivează, alții închid ochii iar unii nu mai știu ce să creadă, oameni politici și lideri de state se consideră ˝pro˝ tot ce-i legat de sodomie. Actualul președinte al Franței, Hollande, a avut în ultimele luni o ascensiune, în sondaje, și, până la urmă în practică, tocmai datorită poziției sale (pentru) față de căsătoriile homosexuale. Președintele SUA, B. Obama, a încercat în ultimele zile și el aceeași mutare, probabil din rațiuni electorale, declarându-se, în numele credinței, pentru căsătoriile gay.
  În marile orașe ale lumii, se organizează an de an parade ale destrăbălării și revoltei împotriva lui Dumnezeu, așa zise ˝Parade ale dragostei, ale curcubeului˝, și sub multe alte denumiri. Sodomiții sunt și foarte activ implicați la nivel mondial în campanii de strângere de fonduri pentru tratarea bolii SIDA. Probabil că așa, discret, au pe conștiință faptul că milioane de oameni din cei infestați cu această boală (și alte boli venerice), la nivel mondial, provin dintre homosexuali.
  Uniunile civile, concubinajul și căsătoriile între persoane de același sex, sunt o nebunie, o dereglare și o sfidare la adresa lui Dumnezeu și a tot ceea ce El a făcut să fie normal. Homosexuali au existat, probabil, în toate perioadele istoriei, dar ceea ce se întâmplă în prezent, de-a lungul și latul pământului, pune într-o umbră totală comportamentul abominabil pe care l-au avut odinioară locuitorii din Sodoma, Gomora și alte câteva orașe din împrejurimi. Atunci, Dumnezeu nu a întârziat să judece într-un mod drastic locuitorii cetăților sus amintite, pentru spurcăciunile lor fără precedent.
  Apostolul Pavel ne spune în epistola sa către Romani 1:24-32, că practicile homosexuale sunt niște patimi scârboase, iar cei care le practică, fără o pocăință reală și abandonare a unei astfel de vieți, sunt condamnați la iad, pentru o veșnicie întreagă.
  Subscriu cu un teolog, care, pus față în față într-o emisiune televizată, cu un lider al unei comunității gay, l-a întrebat: ˝Dacă continuați așa, unde vom ajunge în câteva decenii? Vor face guvernele ˝ferme˝ pentru a produce băieți pentru homosexuali și fete pentru lesbiene?˝
  Pun și eu o întrebare la rândul meu: Dacă cuplurile gay vor adopta și copii, cum vor crește aceștia? Ce educație vor primii, fiind bine știut faptul că părinții, în mod normal, sunt exemple pentru odraslele lor? Pardon, nu ale lor, sunt doar adoptați și în cazul acesta poate nu au mustrări de conștiință.
  Familia biblică, așa cum a instituit-o Dumnezeu la facerea lumii este formată din bărbat și femeie; așa a gândit-o Artizanul. Cine strică lucrarea Lui va suporta efectele judecății divine, aici și acolo, în veșnicie.

 7. Am sa incerc sa traduc opinia Judecatorului curtii supreme Scalia (unul din cei patru supremi care s-au opus) la aceasta decizie:
  Majoritatea de 5 judecatori scrie: “Natura casatoriei este aceasta, prin legatura ei permanenta, doua persoane impreuna descopera noi libertati, cum ar fi expresia, intimitatea si spiritualitatea”.
  Iata raspunsul lui Scalia:
  “Chiar asa? Cine ar fi crezut ca intimitatea si spiritualitatea (whatever that means) sint libertati? Si daca intimitatea chiar ar fi, cineva s-ar gindi ca Libertatea la Intimitate ar fi mai degraba restrinsa decit extinsa de casatorie. Daca nu credeti intrebati pe primul hippie pe care-l intilniti in cale.”

 8. Azi cind e atit de vizibila activitatea lui „Anticrist”,cind judecata lui Dumnezeu (1Petru 4:17) e atit de evidenta in „casa lui Dumnezeu”,unde „frate pe frate se dau la moarte” (Matei 10:21,22),unde dezbinarea a ajuns sa produca un „genocid spiritual” la scara planetara,cind „oamenii” au devenit „mai rari dec it aurul curat,si mai scumpi decit aurul din Ofir.”(Isaia 12:12),- cine are urechi de auzit sa auda – ” Sunati cu trimbita in Sion !Vestiti un post,chemati o adunare de sarbatoare !”
  Stringrti poporul,tineti o adunare sfinta ! Aduceti pe batrini,stringeti copiii,si chiar prunci de la tita ! Sa iasa mirele din camara lui,si mireasa din odaia ei !
  Preotii,slujitorii Domnului,sa plinga intre tinda si altar,si sa zica: „Doamne indura-Te de poporul Tau ! Nu da de ocara mostenirea Ta,n’o face de batjocura popoarelor !Pentru ce sa sa zica printre neamuri :”Unde este Dumnezeul Lor?” (Ioel 2:15-17)
  Fiti binecuvintati.

 9. Dr. Paul Church, a veteran urologist who has been on the staff of Beth Israel Deaconess Medical Center for nearly 30 years, is appealing a board decision against him, and is planning for a hearing in July on his fight over his right to warn people that the facts prove “gay” sex is a dangerous lifestyle.
  Church, who also is a member of the Harvard Medical School Facility and has conducted life-saving research on diagnosing bladder and prostate cancer, told WND, “It is incredible to think they would be able to silence me and revoke my ability to be on the staff as a result of my raising valid health concerns over a risky lifestyle.”

  “Although it has declined over the past few decades, two-thirds of all new HIV/AIDS infections in the U.S. are the result of men having sex with men. Fifty percent of ‘gay’ men will be infected with HIV by age 50. Those numbers are out there and they are staggering,” he said.
  But the facts that Church has used, from the Centers for Disease Control, appear to matter little in the case, he suggested.

  Traducere:
  Doctorul Paul Church, veteran urolog cu aproape 30 ani de practica este pregatit sa lupte impotriva deciziilor luate impotriva lui de organizatiile medicale care il condamna ca a „atentionat” pe homosexuali despre pericolele vietii sexuale pe care o practica. Doctorul citeaza Centers for Disease Control si spune ca 2/3 din toate infectiile AIDS sint rezultatul faptului ca barbatii au sex cu alti barbati.(traducere parafrazata)

  Read more at http://www.wnd.com/2015/06/doc-faces-boot-for-citing-gay-health-dangers/#4VkvK5MEPGC8DakY.99

 10. Orice tara in care se preda evolutia in scoli ca materie obligatorie nu este crestina…mai degraba atee… E o mare ipocrizie cum in America cica politicienii din Congress se aduna dimineata la „prayer breakfast” in timp ce copiii tarii invata ca se trag din maimuta… Totul este o fatada si o mascarada…

 11. Da, și mai ales dacă susții că evoluționismul este o minciună, te zboară de nu te vezi de la orice catedră din universitățile mari Americane.

Comentariile nu sunt permise.