Demagogia și căsătoria (1) Iezii sunt făcuți in vitro

Vă mai amintiți ce le spunea capra iezilor cand le făcea instrucția de front?

Trei iezi cucuieți Ușa mamei descuieți ! Că mama v-aduce vouă : Frunze-n buze, Lapte-n țâțe, Drob de sare În spinare, Mălăieș În călcăieș Smoc de flori Pe subsuori.

Ei, bine, tot asta o să ne aducă mamuca America, capra de peste ocean, iar ca bonus, casatoriile pentru iezii de același sex. Dacă nu, o să vină lupul Ivan și o să rămână povestea fără iezi.

Democrația nu au inventat-o americanii, ci grecii. Atena antică a fost, la un moment dat, de prin secolul V i. H. o cetate democratică.  Evident, aveau și ei homosexuali din belșug.  Erau întrecuti doar de rivala ei Sparta, care numai democrație nu era.  Aveau homosexuali mai mulți decât Atena. Cu toate astea, când a venit pericolul persan, cele două cetăți s-au unit și doar așa au scăpat lumea greacă de un dusman de temut. La Putin ma gândesc.

Dacă ne imaginăm că noi, mâncătorii de salam cu soia, vom scapa de rușinea cu pricina, cred ca ne înșelăm amarnic. Va veni vremea când îi vom căsători și noi pe Ion cu Gheorghe. Știți cum au raspuns iezii?  Da, mamucă! Vrei securitate? Ia și homosexualitate!

Isus le-a vorbit ucenicilor intr-o singură limbă.  El le-a vestit vremurile care au să vină.  Cristian Ionescu le vorbește iezilor bilingv și le spune că lupul o să  manânce capra vecinilor.

Unchiul Sam e mama noastră.  În Europa nu-i la fel? Când s-au căsătorit printul englez cu prințesa americană, in catedrala lui Danut Manastireanu de la Londra, cine era eroul principal al televiziunilor? Nu Elton John, cu sotul „ei” nu mai stiu cum? S-a năruit biserica peste ei? S-a șucărit Veta? A făcut infarct arhiepiscopul? A trecut Manastireanu la baha’i?

Pot să am nadejde in voi? I-a intrebat capra, pe iezi,  la plecare. „Să n-ai nici o grijă, mămucă, apucară cu gura înainte cei mai mari. Noi suntem odată băieți, și ce-am vorbit odată vorbit rămâne.” 

Băieți de băieți,  iezii astia cucuieți…

Anunțuri

19 gânduri despre &8222;Demagogia și căsătoria (1) Iezii sunt făcuți in vitro&8221;

 1. Ți-a placut, nu? 🙂
  Mie mi-a placut Ionescu, care vorbea in limbi… cunoscute. 🙂
  Câtă poezie, ce elan, ce imbold la jertfă! Îl vezi pe Ionescu încălcând legea americană? Și alții ca el, care se bat cu pumnii în piept de mari eroi ce sunt.
  Cică pastorii vor face front comun… bla-bla.. Cum au facut pe vremea securității… sefii au tradat…
  Capital de imagine… gretos!
  Astept pe Negrut, pe noul presedinte al Uniunii… Compasiune, revoltă… solidaritate cu ionestii și popeștii de peste ocean… ne vom varsa cerneala simpatică pentru voi….
  Ce sforari netrebnici sunt toți, Marinel.
  Aveau două discursuri, dinainte pregătite. Dacă ăla vota contra, America era tara democratiei si a virginelor de pretutindeni. Un vot a aruncat-o, chipurile, in Sodoma și Gomora.
  Toate uraganele, toate cutremurele, tornadele și inundatiile vor fi interpretate ca pedeapsa lui Dumnezeu peste America. Circ uns pe vresete, asta o să mâncăm, Marinel. Atlanticul va deveni o mare moartă…
  Ce vor astia de la lume eu nu pot pricepe. Hristos ne -a pregatit pentru Împărăția de sus, nu pentru amvoanele transformate in tribună.
  Toti taie firul in patru, parcă au venit de pe Marte. Dar si pe Marte au fost homosexuali, de-aia au pierit omuleții verzi. De manie 🙂

 2. Da, jumătatea aia. Partea românească e cu Columbeanu și Barbosu.
  Cand l-am intrebat, insistent, ce stie de masonerie, a zis că nu răspunde decât cand vrea el.
  I-am dat like pentru că mi-a placut, măcar în al nu stiu catelea ceas, a lasat-o moartă cu barbatul fatal american.
  Evident, față de Ionescu are multe clase peste. Nu inteligenta, cultura și talentul e problema Barzilaiului. 🙂 Din alea are din belșug.

 3. Cazul „Titel Maghiar” eclipseaza pe langa stirea privind casatoriile intre persoane de acelasi sex. Hehei, sa vedeti voi ce de „titei” se vor prezenta de manuta pe la primariile yankeilor! Nu sa-si scoata legitimatii de misionari americano-indoneziene ci sa-si uneasca destinele intru pace si vesnica armonie familiala. In timp ce americanii lui Mike se rugau pt „Titel Maghiar”, magistratii de la Curtea Suprema pregateau in surdina legiferarea sodomiei.

 4. Domnule Timoce, nu știu cine suntem noi și cine sunteți voi, dar apreciez că dvs. știați ce făcea Curtea Supremă din America în timp ce noi ne strofocam cu Titel Degețel. 🙂

 5. Una din nedumeririle mele este de ce lumea foloseste doar Sodoma ca reper pt homosexualitate. N-am auzit niciodata vorbindu-se despre „gomorizarea” Americii, de exemplu. In al doilea rand, avand in vedere ca a aparut un nou subiect pe tapet, peste inselatoria botezata „Titel Maghiar” se va lasa tacerea.

 6. „Titel Degetel” este un eufemism. Am putea sa-i spunem si altfel dar riscam sa fim invinuiti de trivialitate 🙂

 7. ”N-am auzit niciodata vorbindu-se despre „gomorizarea” Americii, de exemplu…”
  Probabil pentru că Biblia vorbește despre sodomiți, nu despre gomoriți. 🙂

 8. Nimic nou sub soare. Citeam că în lumea antică civilizată, nu se făcea distincție între homo, hetero sau bisexualitate. Totul era ceva absolut normal. Băile și toaletele publice erau UNISEX, ca să zic așa. Băieții erau de la vârste fragede „inițiați în arta homosexualității”. Atmosfera era cam pe la noi, pe Terra secolului 21.
  Tacit a scris în un din analele sale următorul lucru:
  „Vremea noastră este o vreme a decăderii religioase. Vitalitatea permanentă a celor religioși s-a pierdut, masa poporului a devenit fie superstițioasă, fie indiferentă din punct de vedere religios. Elita societății este agnostică sau sceptică, iar liderii politici sunt fățarnici; tinerii se află într-un conflict fățiș cu societatea instituită și cu autoritatea trecutului, experimentează religii orientale și tehnici de meditație. Marea majoritate a oamenilor este cuprinsă de decăderea vremii.” (Anale VI. 7)
  Mi se pare că am fi contemporani, deși ne despart 19 veacuri

 9. Mi s-a parut revoltator continutul mesajului video. Mobilizare dupa ce a avut loc un eveniment foarte predictibil? Draga Rasvan, tu stii foarte bine ca medicina preventiva e mai buna decat tratamentul bolnavului, pai biserica se mobilizeaza doar cand diagnosticul de cancer este adeverit? Pai de ce nu s-a mobilizat pana atunci? Ce a facut? Teze, predici, vile si afaceri? Aha deci ne rugam doar cand stim ca sansele de scapare sunt putine. Mie toata treaba asta imi vorbeste despre o biserica dezechilibrata, care nu poate intui nici macar pasul urmator firesc al vietii. Un fel de, dupa cutremur, din ruine, printre morti, raniti declaram si cerem mobilizare generala. Pai nu era iminent dezastrul de multa vreme? Miscarile de scena nu erau foarte clare? Mi se pare o naivitate depasita de un copil de clasa I care stie ca daca nu isi face temele nu va primi FB. Nu s-au putut mobiliza la rugaciune acum 2 ani? Nu puteau face strategii? Deja jocurile sunt jucate, acum lucrurile sunt destul de dificile, iar oameni ca „David cu prastia” lipsesc cu desavarsire.

 10. Anii trec si vedem cum provocarile apar !!!! Suntem surprinsi de tot ce se intimpla de deciziile care apar????Nu ar trebui sa fim de loc !Si in simplul comentariu….:”szromulus
  on iunie 29, 2015 at 23:18″ este explicat…….,dar putini percep…..Iar ce acum apare e doar o noua forma de reclama in puterea evalviei prefacute …….fiindca faptele dezvaluie lucrurile altfel realizate….;
  http://filipsinvestigation.blogspot.com/2010/08/tohatan-si-casatoriile-pentru-green.html
  Trist ,dureros fiindca una se pretine,se predica si alta se traieste si se intimpla!!!
  De multi ani de zile microbul(pacatul) a ajuns inflorit in Biserici si poporul ajunge sa asiste la un spectacol creat prin gesticulari si mesaje caristmatice …..fara putere de a mai transforma persoanele in adevarati crestini !!!!Si cand se ajunge la Biserici mari cu sute si sute de membrii unde pastorii nu mai ajung sa ii poata consilia si educa in conformitate cu regula divina …..stim ce se intimpla ?Si la ce se ajunge????Unii prea putin inteleg…..Dar cei care au facut armata si au facut parte din o unitate …inteleg cum acea unitate a avut departamente si fiecare soldat a ajuns instruit si educat….Azi in Biserica e libertate …atita timp cat platesti cotizatia de membru si stai linistit si confortabil pe locul tau fara sa deranjezi comitetul ori liderii….Iti e ingaduit sa te casatoresti…..sa te recasatoresti ……..sa mai inseli …..sa mai minti ……….ca doar suntem pamintesti si iarta Domnul…… si uite asa mergem inainte ….dar sa tacem si sa fim cuminti in fata „lupului ” ca ,doar si el ar trai si s-ar hrani …..
  Dureros este faptul ca in momentul cand explici adevarul …ajungi criticat si se crede ca il explici din rea vointa…Insa normal ce spune Scriptura despre astfel de lucruri?Si ce se predica la anvoane????Ce se pretinde???Si atunci de ce in mod tacit si pentru interese de nepotism se accepta asemenea cazuri????Si pe urma cu dovezi se si doreste sa se nege???

Comentariile nu sunt permise.