Misionarul care nu există (15) Mike Olari dă în noi cu Sarah Palin

Nu mi-a venit să cred când am văzut pe Mike Olari citând din Sarah Palin:

”Sarah Palin – fostă candidată la funcția de VP – spunea că are pe frigider, primit de la tătăl ei, următorul sfat: „Nu te explica prea mult niciodată; prietenii oricum te cred. Pe dușmani, oricum nu-i vei convinge!„ (sublinierile îi aparțin).

Nu mai comentez faptul că Sarah Palin, din prostie și din ignoranță,  a ruinat șansele candidatului republican în bătălia pentru Casa Albă.

Evident, nu la Sarah Palin voiam să ajung, ci la Titel Maghiar, misionarul inventat de unii și promovat de alții, printre care, în mod suspect de insistent, de Mike Olari și Cristian Barbosu.

Cei doi motani evanghelici au încă mustățile murdare de la smântânirea străchinilor, dar nici că le pasă.

Megastarul face evanghelizări, în timp ce Mike Olari dă lecții de pocăință celor care au avut nefericirea să-l ia la întrebări și, de ce nu, la trântă strămoșească.

”Atât în discuțiile private, cât și pe Bloguri, pot mereu și mereu observa cât de justițiari sunt oamenii, unii față de alții, fără să țină cont de metoda dumnezeiască, în care DREPTATEA și DRAGOSTEA merg mână în mână.” (sublinierea îi aparține).

Consideră că, prin promovarea, fără control, a unor minciuni sfruntate, a făcut doar niște…  ”simple greșeli”.  În timp ce Dumnezeu ne iartă, spune el, ”noi, nu putem ierta de multe ori simple greșeli făcute de cei din jurul nostru”.

Mike Olari a privit cu milă (!) și dragoste la cei care l-au criticat:

…fără să mă cunoască sau să aibe un minim de detalii despre un subiect atât de mediatizat ca Titel Maghiar.

Dacă tot ce s-a spus până acum nu atinge nici măcar pragul critic de ”minim de detalii”, atunci ce știe admiratorul lui Sarah Palin și nu știm noi? Pentru că, până la urmă, tot la borcanul cu smântână am ajuns.

În final, el face o afirmație aiuritoare:

Nu putem dezbate un astfel de caz (doar gândindu-ne la cât mai multe accesări pe blog) ci trebuie relatat totul clar, exact cum s-au întâmplat lucrurile, cu cât mai multe date concrete.”

Păi, dacă nu era Gabriel Gorcea să-l stingă cu ”date concrete”, Mike Olari înflăcăra și azi bisericile, îndemnându-le să se roage pentru un misionar care n-a existat decât în mintea lui și-a lui Barbosu, megastarul de la Harvest-Metanoia.

Cum reușește un astfel de om să se facă ascultat de mulțime și să conducă o misiune creștină, rămâne, pentru mine, un mare mister. Unul din multele legate de acest de(z)gustător de Sarah Palin, pe nume Mike Olari.

Reclame

6 gânduri despre &8222;Misionarul care nu există (15) Mike Olari dă în noi cu Sarah Palin&8221;

 1. ÎN LOC DE IRONII SI SATIRE, TREBUIE SĂ ÎNCURAJĂM EXTINDEREA ANCHETEI PENALE PRIN SESIZAREA PROCURATURII FEDERALE DIN AUSTRIA, CONCOMITENT SI PROTECTIA VICTIMEI GEANINA GULA PRIN ANGAJAREA UNUI APĂRĂTOR PTR. EA, A UNUI AVOCAT.

  Am constatat, cu totii, că investigatiile si dezvăluirile noastre i-au obligat pe misionarii Aradului, C.Barbosu si Mike Olari sa facă dezvăluiri incomode pentru ei si prestigiul lor. Acum tot ei au obligația de a finaliza investigațiile, după sesizarea F.B.I., oferind asistență juridică Geaninei Gula, singura care are vocatie procedurală penală pe teritoriul Austriei. Doar printr-o Comisiei Mixtă Rogatorie ar putea FBI desfăsura investigatii pe teritoriul Austriei, doar împreună cu procurorii din Austria, si doar privind cetățenii SUA, sau interesele Statelor Unite. Solutia este la îndemînă presedintelui Harvest Metanoia, Cristian Bărbosu, ce trebuie îndata sa angajeze un avocat de instructie judiciară, penală, pentru Gianina Gula si celălalte victime din Austria.

 2. Treaba lor ce fac. Nu o să întreprindă nicio actiune. Cat despre ironii și satire, scriu ce vreau pe blogul meu.
  V-am gazduit toate comentariile. E și asta tot un soi de ironie. A sorții. 🙂

 3. Un nume care va disparea in curand de pe IBN este Avram Gal din Campia Turzii. Asa anticipez. Daca nu ma crezi, te rog sa-mi asculti melodiile pe youtube ( Floren C.). Si eu sunt misionar.

 4. Scuze, am glumit. Nu sunt misionar si nu am nimic de-a face cu tipul care canta, care e si el pocait, la randul lui. Pana nu demult canta in biserica (penticostala Bethel) din California. Gradina Domnului nu e mare, este imensa.

 5. ”IBN scoate acum la iveala niste nume care in curand, din interese politico-religioase si financiare, vor incerca sa-i cumpere (si o pot face in multe feluri, cred eu. Totul depinde de ei).”

  Florin Cristea, ideea e ispititoare, ca mai tot ce ține de subiectul ăsta. Metoda de care vorbiți n-ar fi nouă. O explicitează, magistral, Umberto Eco, în ultmul roman al său, ”Numărul zero”.

Comentariile nu sunt permise.