Demagogia și căsătoria (4) Armonia Magazin-USA, iresponsabilă și discriminatorie pe criterii etnice și religioase

Un atac la apartenența etnică și religioasă a membrilor Curții Supreme de Justiție a Statelor Unite care au votat pentru căsătoriile homosexuale, apărut în ”Armonia Magazine-USA”.

Armonia Magazin-SUA, Locul în care te întâlnești cu credința”- este, după părerea mea, locul cel mai sigur în care te întâlnești cu prostia, manipularea și fascismul.

Articolul despre căsătoriile homosexuale scris pe acest blog și preluat, fără discernământ, de Daniel Brânzei, este o aberație de la un cap la altul.

Lăsând la o parte afirmația aiuritoare că un singur om, un judecător, a hotărât pentru 320 de milioane de mielușei credincioși din Statele Unite, individul care scrie articolul face o analiză pe criterii religioase și etnice a judecătorilor care au votat pentru. Citez (cu sublinierea care aparține autorului de la Armonia Magazin):

Notam ca dintre cei 9 judecatori ai Tribunalului Suprem SUA 6 sunt catolici si 3 evrei. Majoritatea celor 5 care au decretat un drept constitutional la casatorii homosexuale a fost alcatuita din cei trei judecatori evrei si doi catolici. Kennedy frecventeaza biserica iar sotia lui e cunoscuta ca fiind o femeie pioasa. Judecatorii evrei, in intregime secularizati, probabil ca nu au nimic nici in clin nici in maneca cu invataturile Scripturii privind moralitatea ori institutia casatoriei.”

Afirmația este de-a dreptul fascistă, dacă ne referim la evrei. În plus, de unde până unde evreii nu au nici în clin nici în mânecă cu Scriptura? Afirmația nu se susține în niciun fel din punct de vedere teologic. Este o blasfemie să spui că evreii, pentru că nu sunt creștini, au convingeri homofile. Catolicii sunt homofili? Polonezii (majoritar catolici) sunt necredincioși?

Individul continuă, în aceeași notă, gen un ascultător întreabă, Erevan răspunde:

” Cum deci este posibil ca niste judecatori crestini sa discrediteze casatoria naturala si familia naturala si sa le redefineasca dupa un sablon radical secular? Raspunsul e simplu – pentru acesti judecatori invataturile crestine sunt mai putin relevante decit cele seculare.”

Problema e că, din câte știu, indiferent ce hotărâre ar adopta, Curtea Supremă de Justiție a Statelor Unite nu e un tribunal al inchiziției, deci religia și convingerile intime ale judecătorilor nu intră în calcul, indiferent de tema în dezbatere. Oricum ar fi, Justiția e legată la ochi. Ce relevanță are ca soția unuia dintre judecători e pioasa și merge la biserică?

Articolul face un deserviciu major creștinilor pe care pretinde că îi reprezintă. De la sloganurile de tip Ku-Klux-Klan nu am mai întâlnit astfel de aberații, spuse cu o naturalețe înspăimântătoare și iresponsabilă. Să ne pregătim pentru scene de linșaj, demonstrații de stradă și sloganuri religioase urlate pe stadioane și-n biserici?

Efectul poate fi exact invers decât cel scontat de autorul analizei.

Sunt convins că Daniel Brânzei nu a citit cu atenție articolul, înainte de a-l prelua pe blogul său și de a-l promova pe facebook, și sper că va reveni asupra lui cât mai curând.

Reclame

4 gânduri despre &8222;Demagogia și căsătoria (4) Armonia Magazin-USA, iresponsabilă și discriminatorie pe criterii etnice și religioase&8221;

  1. daca verdictul era 5-4 impotriva legitimarea casatoriilor gay, nu ar mai fi scris ca un singur om a decis soarta, ci ar fi strigat sus si tare ca curtea suprema a facut voia Domnului.. cata ipocrizie la crestini! ma inspaimanta mai mult decat legalizarea casatoriilor gay.

  2. Manipularea psihologica se realizeaza cu succes prin metoda mesajelor subliminale,strecurate cu grija printre mesajele mass media,spoturi publicitare,filme ,etc,determinind individul sa creada ca actiunile lui sunt constiente,nerealizind ca i-au fost administrate in subconstient,prin aceste retele informatice.
    „Caci nu stiu ce fac;nu fac ce vreau,ci fac ce urasc.” (Romani 7:15)
    Fiti binecuvintati.

  3. Manipularea, mai subliminala la inceput dar mai pe fata spre sfirsit, a adus la schimbarea opiniei publice privitor la casatoriile sodomite. Dar cum e posibil ca 1% din populatie sa aiba atita vizibilitate? Raspunsul e simplu: Nu e posibil ! Agenda sodomita a fost preluata de „partidul progresist” care incearca prin toate metodele subminarea status quo-ului pentru ca numai astfel pot ajunge la putere. Antonio Gramsci, scoala de la Frankfurt (New York mai tirziu) au ajuns la concluzia ca pentru ca revolutia de tip bolsevic sa invinga, subminarea societatii americane trebuie facuta metodic si gradual prin subminarea culturii, promovarea feminismului, minoritatilor, emigrarea ilegala, subminarea educatiei, distrugerea moralitatii, infiltrarea bisericii etc. In America nu era posibila o rasturnare violenta a societatii capitaliste. Subminarea graduala a scocietatii a fost strategia care l-a adus la putere in final pe B. Hussein O. si partidul lui „progresist”. Americanii in opinia mea sint „sitting ducks” (tinta fixa) pentru minciunile si inselatoriile lor pentru ca ei in general sint oameni sinceri, naivi si increzatori si care pot fi pacaliti usor de marxisti. Problema nu e B Hussein sau Curtea Suprema ci cei care au promovat aceasta agenda si pacalitii progresisti care o sustin.

Comentariile nu sunt permise.