Primul Război Fundamentalist Islamic împotriva omenirii (1) Negarea creştinismului

Ce se întâmplă acum nu este un atac al barbarilor asupra unei Europe civilizate, aşa cum a spus Hollande şi mulţi alţii după el.

Nu este un soi de nazism, renăscut pe teritoriul arab şi revărsat în Europa, doar pentru că au un punct comun: dispreţul pentru viaţă, aşa cum spunea, recent, agnosticul de serviciu, Cristian Tudor Popescu

Este, după părerea mea, un război religios total  în toată regula. Ordinul pe care l-au primit luptătorii ISIS a fost: ucideţi-i pe necredincioşi. Nu este Al Treilea Război Mondial, ci primul război mondial islamic împotriva omenirii.

Naziştii aveau şi ei un soi de religie a lor, înjghebată, la repezeală, în laboratoarele de vrăjitorie scăpate de sub orice control, dar omorurile în masă şi, mai ales, holocaustul, uciderea a peste şase milioane de evrei, nu au fost rezultatul unui fundamentalism religios, al unui fanatism drăcesc, închinat zeului Wotan, pe muzică de Wagner, ci o nimicire în masă, făcută cu sânge rece, fără o susţinere religioasă reală la nivelul nazistului de rând.

Stalin, gruzinul din ordinul căruia au murit cel puţin 20 de milioane de oameni în Gulagul sovietic, a fost un sadic absolut, dar niciun moment nu a dat semne că e mânat de vreo convingere religioasă, chiar dacă el poate fi considerat încarnarea diavolului pe pământ.

Atacul islamicilor asupra lumii ne-musulmane este fundamental religios. În accepţia acestora, necredinciosul nu este doar creştinul, ci orice om care nu susţine că Allah este singurul dumnezeu adevărat.

Europa şi, chiar America, cred eu, sunt, de multă vreme, majoritar atee şi agnostice. Religiile acceptate cu entuziasm, de ani buni, mai ales de la începutul anilor 70, sunt cele orientale şi, în special, budismul, care face ravagii în lumea numit civilizată. Dalai Lama este numit, aproape unanim, Sfinţia Sa.

S-a produs o scindare aproape totală între creştinism şi morala creştină. Or, fără Hristos, fără Sfânta Treime, morala asta nu ere niciun sens şi niciun fundament.

Clădită pe un gol sufletesc, ea se amestecă cu tot soiul de învăţături captate din alte religii, conducând, în final, la un soi de sincretism, care pune în centrul universului un Creator, un Arhitect, care priveşte lumea din afara ei, cu detaşare, lăsând să se lupte, pentru un ciolan moral în plus sau minus, un dumnezeu inferior cu duhul necurat al lumii.

Negarea creştinismului şi eliminarea lui din şcoli, din universităţi, din instituţiile Americii şi ale Europei Unite a aruncat la gunoi elementul cel mai important şi singurul liant al civilizaţiei noastre. Biserica creştină, eclezia, reprezentând atât adunarea credincioşilor locali, cât şi biserica universală, îşi are corespondentul în civilizaţia Greciei antice.

Termeni politici şi sociali, din Grecia antică, din împeriul roman şi din civilizaţia elenistică, suferă o transcendenţă în religia creştină, încă din primele secole după Hristos.

Practic, creştinismul este moştenitorul direct al unor imperii care nu mai sunt. Voi demonstra acest lucru în altă postare.  Atacul musulmanilor este îndreptat împotriva moştenirii iudeo-creştine, de care, în primul rând noi, ne-am lepădat, treptat, de ani de zile.

(va urma)

Reclame

9 gânduri despre &8222;Primul Război Fundamentalist Islamic împotriva omenirii (1) Negarea creştinismului&8221;

 1. Am recitit motivul invocat de ISIS pentru aceste atacuri, Am analizat si criteriul dupa care au fost alese locatiile. Coroborate, aceste informatii ne dau o imagine clara a mesajului transmis de ISIS: „in timp ce confratii nostri musulmani sunt ucisi, bombardati si terorizati in Siria, Franta … se distreaza” (la concerte rock, la restaurante si pe stadioane).
  Daca ipoteza dv. ar fi corecta (razboi impotriva „necredinciosilor” crestini) am fi avut 6 atacuri la 6 locasuri de cult crestine. Deocamdata Sacre-Coeur si Notre-Dame sunt bine mersi (mare dreptate avea patriarhul Daniel: „lumea sa mearga la biserica, nu la cluburi…!”)
  Ma bucur ca locuiesc intr-o tara care nu a numit ca ambasador la Vatican un homosexual. Franta a facut-o! Lucrez intr-o multinationala franceza, dar nu pot sa nu percep Parisul ca o citadela a Satanei. Asa cum il percep – probabil – si musulmanii. Asadar, eu vad ISIS si Biserica Catolica de aceeasi parte a baricadei (cel putin din punct de vedere al moralitatii sociale, aspect la care musulmanii din Franta si ISIS sunt foarte sensibili). De aceea, nu intrevad o serie de atentate asupra bisericilor in Franta sau in orice alta tara din Occident.
  Sper ca nu v-a intristat comentariul meu optimist … 🙂

 2. Această agresiune extrem de feroce este una îndreptată împotriva creștinismului, care pare să-și dea obștescul sfârșit sub asaltul New Age, al curcubeului sodomei, al pedofiliei și zoofiliei, al comunismului religios (care le presupune pe cele mai înainte înșirate) toate aceste spurcăciuni avându-și gazdă generoasă în lăturile (mințile) funcționarilor ONU. Păpușarii care îi aduc astăzi în Occident pe acești fii ai Satanei nu sunt altcineva decât elita cabalisto-satanoidă care conduce lumea – și aici își arogă un loc de frunte și Vaticanul după schimbarea sa la față sub pontificatul fostului angajat IG Farben, nevinovatul distribuitor de Zyklon B, Woytila ! Acest haos dirijat împotriva vechilor structuri este finanțat cu bani grei de către fiii lui Mamona, trezoerierii de facto ai averii Vaticanului! Islamul ca învățătură nu este decât o învățătură a Satanei, însă dacă stai bine să te gândești, acești criminali musulmani nu sunt decât niște pioni, niște caricaturi ale Satanei, în mâna acelor otrepe ale comunismului religios care îl urăsc pe Hristos cu atâta ardoare încât și-ar pune în pericol chiar propria lor existență! Gândul meu mă duce acum la dărâmarea zidurilor Constantinopolului cu ajutorul exclusiv al acelui tun de bronz (alcătuit din trei piese) fabricat de secăturile papistașe la Buda…

  Când au fost uciși 2 milioane de creștini negri, în SUDAN, toate elitele spurcate ale lumii au închis ochii! Politica Vaticanului a fost întotdeauna intolerantă față de celelalte denominațiuni, și adesea a finanțat măcelurile împotriva ortodocșilor (vezi Holocaustul Vaticanului, de Avro Manhatan) sau ale protestanților, având grijă însă să nu lase urme! Însă urmele lor sunt atât de grele de duhoarea morții încât numai un politician european, sau trădător – precum cei români -, pot a mirosi un iz de zambilă au de ghiocei! Revoluția bolșevică, blestematul produs al masoneriei, a fost finanțată de familiile bancherilor așchenazi pe de o parte și de dracul de la Vatican pe de alta! Măcelul împotriva poporului rus, cu mult superior shoahului evreiesc, nu mai interesează pe nicio figură ilustră din ziua de azi! Toți erudiții noștri au alte probleme! Apoi, pastorii, mulți dintre ei, se pucă de cursuri de dezvoltare personală, dau în dalacul NLP-ului și fac exegeze misticoide la litera Evangheliei! Că despre popi, ăștia trădează ca porcii, în numele autocunoașterii, promovând în fapt acea gnosis, ca pecete a duhului lui antihrist!

  PUTEREA LUI DUMNEZEU E SINGURA CARE POATE AJUTA, VINDECA SAU ÎNVIA! Fără Dumnezeu vom pieri repede, repede…

  Cică odinioară, Soljenițân fu întrebat de mai mulți americani că, de ce a avut loc răul bolșevic, cum s-a putut întâmpla așa ceva? ”Oamenii l-au uitat pe Dumnezeu!” a zis Soljenițân, cu specificarea că el i-a citat pe bunicii săi! Atât! L-au uitat oamenii de Dumnezeu și s-au întors cu fața către caricaturile Occidentului care îi batjocoresc pe români și îi disprețuiesc pe români dar îi importă pe sataniștii lui Allah în țările lor, pentru a-și decima propria populație!

  Câtă batjocură!

 3. „Cei doi imparati nu vor cauta decat sa-si faca rau unul altuia,vor sta la aceeasi masa si vor vorbi cu viclenie.Dar nu vor izbuti,caci sfarsitul nu va veni decat la vremea hotarata.”(Daniel 11:27)
  Fiti binecuvantati.

 4. Nu cred ca trebuie sa ne complicam prea mult cu discernamantul musulmanilor(extremisti, desi eu cred ca asta este interpretarea corecta a Coranului) si ca ei ar intentiona sa atace citadela Satanei, etc. Cred ca ei stau rau la capitolul discernamant, la capitolul inteligenta(in medie vorbind). Majoritatea sunt oameni care traiesc dupa un stil de viata primar, analfabeti, etc.

  Cred ca liderul musulman Anjem Choudary, din UK, exprima foarte clar ce gandesc ei. Ei sunt in razboi cu crestinii, cu ateii, cu agnosticii, cu gnosticii, cu deistii, etc, cu oricine. Cand nu reusesc sa decapiteze straini, decapiteaza(sub motive penibile) de-ai lor. Zic motive penibile, pentru ca nimeni nu vine sa dovedeasca intr-o instanta serioasa ca un vecin a comis blasfemie, adulter, ca a fost spion. Prima reclamatie este suficienta pentru a te scapa de vecinul tau. Ma indoiesc de veridicitatea multor crime comise sub umbrela legii Sharia, dat fiind faptul ca e simplu sa te scapi de vecinul care te enerveaza, depunand o marturie mincioasa ca a comis blasfemie, adulter, ca e spion. Sa ne imaginam putin cat de simplu e sa creezi un sistem de santaj intr-un astfel de mediu de viata.

  Merita urmarit clipul de mai jos. Asta e mentalitatea islamista Sharia. Oricine nu se converteste la islam trebuie ucis, nu doar crestinii.

 5. Dragă Daniel, ceea ce mă intrigă pe mine este cât de spălați pe creier sunt mulți din creștinii noștri, cât de ușor sunt de manipulat și de fricoși, până la urmă.
  La fel de grețoasă mi se pare, că tot ai amintit de tragedia africană, ipocrizia cu care folosim cuvintele ”ne pasă”, ”să ne rugăm”, ”plângem alături de…”, etc. în timp ce, la prima glumă auzită în jur, cernitele noastre obraze izbucnesc în râs.
  Nimic profund, nimic autentic.
  Nu mai suntem în stare să facem diferența între victimă și martir, deși înțelegem victima, nu și martirul. Dacă moare un necredincios, ăla a fost victimă nevinovată. Dacă moare un martir pentru credință, decapitat de dracii ăștia musulmani, e de înțeles… cine l-a pus să creadă și să nu se lepede.

 6. Dragă Romulus, referitor la ce scrii tu, am să postez cât de curând un fragment din cartea lui Elias Canetti, Masele și Puterea, în care omul scria negru pe alb de ce cu islamul nu e de glumit și de ce e o religie criminală.

 7. Dragă George, eu am spus că războiul islamic e împotriva omenirii, nu numai al creștinilor. Al tuturor celor care nu se închină cu fața la Mecca.
  Noi, creștinii, le-am cântat în strună, ani de zile. Am tolerat musulmanizarea Europei, am încurajat distrugerea fostei Iugoslavii, am aprobat dezlipirea Kossovo de Serbia, deși acolo e leagănul ortodoxiei sârbe.
  Am pledat pentru statul Palestinian, iar francezii au fost pro-arabi de zeci de ani.
  Am promovat căsătoriile între persoane de același sex, am șters cuvântul creștin din legislația europeană.
  Nu mai putem predica pe Hristos, decât cu riscul de a fi aretați că facem prozelitism, dar islamicii sunt priviți cu indulgență și le construim cea mai mare moschee la București.
  Am semănat vânt și acum culegem furtună.

Comentariile nu sunt permise.