Apocalipsa lui Ionescu

Despre politicieni, diplomație și negociere.  Teoria biluțelor.

Petrică, noi cunoaștem mulți politicieni și noi știm că politicianul nu răspunde decât la un singur stimul: presiunea maselor, mișcarea de mase.

i-a spus Cristian Ionescu lui Petru Amarei, în cadrul unei emisiuni moderate de acesta, la o televiziune de nișă din Chicago (RCTV/RTN), în urmă cu două zile.

Dacă doi politicieni sunt într-o cameră, la negocieri, ei vor negocia, uneori, chiar sub formă de compromis: două biluțe la mine, două biluțe la tine.”

a continuat el. Compromisul în cazul Bodnariu nu e negociabil.

Trebuie să existe presiune politică și diplomatică, dar fără negociere, a mai spus el.

Rolul maselor. Purificarea taberei.

Știu că sunt acuzat de radicalism eu însumi și că sunt un om mai îngust”,

a mărturisit, într-un moment de transparență controlată, pastorul Ionescu.

Pentru că

au apărut voci care au zis: domnule, compromiți cazul”,

Cristian Ionescu a hotărât să facă ordine în casă:

Am vrut,împreună cu familia (Bodnariu. nota mea), să purificăm tabăra noastră și să nu intre în echipa aceasta de acțiune decât oamenii care sunt cu inima 100% de partea acestui caz.

Din fericire, până în prezent,

masele au răspuns instantaneu.”

Guverne ucigașe. Organizații drăcești și satanice.  

Cristian Ionescu a dat o definiție a avortului și a explicat de unde vin relele:

Guvernele occidentale, și orientale, de acum, încurajează uciderea. Suntem prea mulți oameni pe terra. Uciderea criminală a celor mai vulnerabile ființe, și mai nevinovate ființe din lumea aceasta, în locul unde ar trebui să fie în cea mai mare siguranță: în pântecele mamei.”

De ce tac norvegienii?

S-a  întrebat Ionescu și tot el a răspuns:

Știu ei de ce tac!

Un pastor norvegian, cu care a discutat la telefon, a mărturisit că nu spune adevărul pe internet, de frică să nu-i fie răpit copilul, în vârstă de 7 ani, de către Serviciul de Protecție norvegian.

Cele trei oportunități. Mărturia publică și vehementă

Eu judec cazul Bodnariu ca pe o oportunitate”,

a mai zis Ionescu.

Până la urmă,  oportunitatea se făcură trei: oportunitatea de unitate a comunității, oportunitatea la mărturie și oportunitatea de a demonstra că Dumnezeu e suveran și atotputernic, că va face minuni și că încă mai lucrează cu oamenii.

Vorbind despre oportunitatea mărturiei, Ionescu a adăugat:

În toată perioada avem o platformă de pe care să propovăduim prioritățile Împărăției lui Dumnezeu și să o facem cât mai public și cât mai vehement.

Cele patru demersuri: politic, diplomatic, mediatic și spiritual

Vorbind despre primele trei demersuri (politic, diplomatic și mediatic), Cristian Ionescu a spus:

Am fost implicat în toate până acum, le-am dat suficient spațiu.”

A apelat la

”brațul legal, prin avocați și prin instituții de apărare a drepturilor familiei”.

Rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor:

Diplomaticul, legalul au spus: lăsați-ne un pic! Nu începem cu presiunea asta! Am spus: bine, nicio problemă.

și a trecut la ultima soluție din strategia sa în trepte:

Să ne ducem și să punem presiune publică prin demonstrații de stradă”.

Demersul mediatic a început încă din prima zi a acestui caz”,

a mărturisit Ionescu.

Demersul spiritual, înțelegând prin asta postul și rugăciunea, face parte din program, alături de celelalte trei demersuri, mai lumești.

Pe mine nu mă interesează care din aceste demersuri va aduce rezultatul dorit”,

a mai spus Ionescu.

Ce este strada. O metaforă

Că strada este a ambasadei Norvegiei din Washington sau București, strada este virtuală. Strada este holul unui parlament. Strada este sala unui tribunal. Oriune trebuie făcut totul pentru această familie.”,

a afirmat el, metaforic.

Vorbirea de rău. Apocalipsa și conspirația globală

Întrebat de cineva, generic:

Vorbești de rău o țară întreagă? „

El a răspuns:

„Da! Da! Vorbesc de rău un continent întreg!

Trăim într-o vreme în care nu putem avea încredere în guvern.

Dacă citești cartea Apocalipsei, spunea el,

Trebuie să constați că există o conspirație mondială, globală, guvernamentală.

Pentru ca

Toate proorociile biblice să poată fi aduse la îndeplinire”,

în mod inconștient:

Ei nu știu că le împlinesc, dar le împlinesc!

Cristian Ionescu nu iubește guvernele, indiferent care ar fi acelea:

Suspiciunea mea este cu guvernul. Suspiciunile mele sunt împotriva guvernului, nu împotriva omului de rând.

În final, cel mic și de rând are dreptate

Și vreau să repet un lucru: până când guvernul nu demonstrază că are dreptate, voi asuma că dreptatea este de partea celui mic.”,

Ar fi bine ca acest discurs să rămână o glumă bună de Crăciun. Când vorbește, Ionescu seamănă cu Mr. Bean:

ionescu 1

ionescu 4

ionescu 5

Luat în serios, consecințele sunt greu de anticipat, iar după predica recentă de susținere, de la Timișoara, a pastorului baptist Samy Tuțac,  ajung și eu la vorba omului mic și de rând: un necaz nu vine niciodată singur.

 

Reclame

38 de gânduri despre &8222;Apocalipsa lui Ionescu&8221;

 1. Dragul meu, eu am spus de la bun început că în tot acest caz merg pe principiul „legiuitorul să-şi facă datoria” (ministerul de externe, ambasadorii etc) iar „credincioşii să-şi facă datoria” (rugăciune şi post… dacă credem într-adevăr în suveranitatea şi puterea lui Dumnezeu!). Iată că veştile par să fie bune (vezi aici: http://barzilaiendan.com/2015/12/16/%E2%80%A0-breaking-news-barnevernet-da-inapoi-spre-repatriere-copiii/ ). Acum, se pare că Che Guevara ot Chicago rămâne fără obiectul muncii. Tot rugăciunea şi postul, nu „se pare că în urma presiunilor internaționale, în Norvegia s-a dat legea ca Barnevernetul să dea înapoi spre repatriere copiii luați din familii etnice”. Eu zic să-l lăsăm pe Ionescu i să ne bucurăm pentru familia Bodnariu. Şi să învăţăm odată că armele creştinului sunt totuşi cele din 2 Corinteni 6 şi 10 şi mai ales Efeseni 6:10-18. Aş fi aşteptat să aud asta din gura unui pastor, nu ceea ce am auzit până acum ca fiind arma principală iar cele citate mai sus doar nişte anexe…
  Acum mai rămâne să avem surpirza să citim pe te miri unde că speriaţi de perspectiva protestelor organizate de Che Guevara ot Chicago, guvernanţii norvegieni au cedat! Nu, ei vor ceda fiindcă Dumnezeu e suveran! Să aşteptăm cu încredere deznodământul şi reîntregirea familiei Bodnariu! Dar să şi învăţăm lecţia credinţei din asta!

 2. Dragul meu, Ionescu e un caz in caz, ca să zic așa. Sau un caz in necaz, mai exact.
  Trebuie urmărit cu atenție, ca un caz școală: de manipulare, de incultura politică, de retard religios.
  Pe de altă parte, vezi cum reacționează biserica vie, pe care Ionescu o numește „masă”. L-a luat gura pe dinainte, pentru că el nu gândește cand vorbește. E tipul de om care nu poate face două lucruri în același timp. Carmen îmi spunea mai demult, în glumă, că ăsta e un atribut al bărbaților. 🙂
  Despre demersuri, cum le numește el, spunea că nu contează de unde va veni binele, de parcă nu Dumnezeu ar fi Singurul care le decide pe toate și în planul Căruia ne regăsim cu toții. Iar a pune pe Dumnezeu împreună cu demersul mediatic, politic și diplomatic (aici altă tâmpenie, ca și cum diplomații n-ar fi tot politicieni… e adevărat, unii lucrează in servicii… 🙂 ) este o gogomănie crasă.
  Sigur! Ai dreptate să te temi. La câte chestii debitează Ionescu, te poți aștepta la orice.
  Noi spunem că toate sunt în mana Domnului și că El lucrează prin oameni. Ionescu vrea să demonstreze chestia asta, dar Îl faulteaza pe Dumnezeu pe tot terenul spiritual pe unde Îl aleagă.
  Ionescu e tipul cu egoul cel mai mare din câți am cunoscut. Nu se poate abține să nu vorbească decat despre el.
  I-as recomanda o lectură, chiar și scurtă, din Filocalia. Crestinismul nu s-a inventat la inceputul sec. XX, odată cu penticostalismul. De fapt, toți tipii de felul lui se pretind moștenitori de drept, pe linie directă, din vremea apostolică, dar niciunul nu pune mâna pe o scriere a vechilor părinți, din primele secole. Acolo ar afla ce intelegeau cei vechi despre smerenie si, mai ales, despre deosebirea duhurilor, dar considerat cel mai important din toate, pentru că din nepricepere vin toate păcatele, după aceea.
  Dar, vorbește-i lui Ionescu despre asta și ai să vezi cum sare haita peste care el e conducător, lupul alfa, și te sfâșie de nu te mai recunoaște nici Florica, pe tine, nici Carmen, pe mine. Asta ca să termin într-o notă optimistă. 🙂

 3. Ma gandeam zilele acestea,la un aspect generalizat ,ce marcheaza lumea crestin-evanghelica,si comparand organizatiile bisericesti, cu pastoritul oilor,ma intrebam retoric:Cum ar reusi un cioban,sa pastoreasca o turma de citeva sute de ovine,fara ajutorul cainilor ? Personal, cred ca ar falimenta lamentabil. Slavit sa fie Domnul pentru „cainii ciobanesti”,specializati in pazirea turmelor,si pentru orice „javra” care mai are puterea de a „latra” ADEVARUL.

  Fiti binecuvantati.

 4. Nu ma refeream la maidanezi,ci la „corcituri”,(bastarzi),rezultati din „combinatii.”

  „Doua animale se intalnesc in padure si merg impreuna o bucata de drum. Intreaba un animal pe celalalt:
  – Tu ce fel de animal esti,de fapt ?
  – Eu sunt caine lup !
  – Cum asa ?
  – Pai tata a fost lup si mama catea ! Simplu,nu ?
  – Si tu,intreaba cainele lup,tu ce esti ?
  – Eu sunt urs furnicar !
  – Hai du-te de-aici ca nu te cred !!!

 5. Ionescu a uitat cea mai importanta oportunitate; acea de a indemna multimea care il umeaza la pocainta si umblare cu grija pe Calea ingusta, ca Dumnezeu sa nu mai ingaduie un caz Bodnariu. Si numai de aceasta oportunitate ar fi trebuit sa vorbeasca, el ca pastor.

 6. Dragă Lidie, Ionescu nu vorbește de curățirea bisericilor de impostori. El spune credincioșilor să se roage pentru o mulțime de lucuri, dar nu acceptă, în interviu, că rolul schimnicilor din istorie nu a fost ”să se roage la copaci”, cum a afirmat acolo, ci să se roage pentru ca lumea să nu mai trăiască în păcat. Ionescu este de un sectarism jignitor pentru trupul bisericii universale a lui Hristos. Nu poți ține 600 de oameni în ascultare, câți are el în biserică, dacă nu îi ștergi pe creier.

 7. Draga frate Rasvan, cum vedeti popularizarea acestui caz la… emisiunea Sinteza Zilei? Adica chiar nu mai conteaza deloc mijloacele si doar sa ne atingem scopul e important?

 8. Dragă frate Paul, Antena 3 este de tot jegul, emisiunea e făcută de un nimeni pe nume Mihai Gâdea, iar invitații de care scrie Ionescu și roagă să fie mediatizată știrea că apar pe post sunt pe măsura șanțului în care se vor bălăci mediatic. Corlățean a fost acuzat pentru disprețul cu care a tratat diaspora la alegerile prezidențiale, iar Ben-Oni Ardelean pentru averea pe care o deține și călătoriile pe banii statului pe care le face peste hotare, plus somnul pe care îl doarme în parlament, alături de alți hotentoți pe măsura lui și pe banii noștri.
  Dacă e bine sau nu, nu știu. Văd că e o modă, să găsească corespondențe în Biblie și mă aștept să primesc vreo replică din Vechiul Testament, actualizată, fără nicio grijă pentru interpretarea hermeneutică a textului.
  Dacă cei doi domni invitați nu o dau pe Biblie, iar adventistul Gâdea nu-și aduce și el aminte de ratarea carierei de pastor de ziua a șaptea și nu ne citează din Ellen White, tot răul spre bine.
  Cu Ionescu e mai rău… el pare un caz pierdut. 🙂

 9. Va multumesc pentru informatii. Desi despre cei doi invitati nu stiu prea multe, despre Antena 3 si Mihai Gandea am mai citit una alta si am vazut diferite secvente de emisiuni pe Internet. Cred ca in mare parte telespectatorii acestei emisiuni sunt stersi pe creier, daca nu spalati de-a binelea (ca sa fac o analogie intre telespectatorii acestei televiziuni si enoriasii unor biserici din Chicago). Ma gandesc si ce scandal a facut in 2011 pastorul Cristian Ionescu in legatura cu o sceneta de la conferinta Peniel si acum i se pare perfect normal ca acest caz Bodnariu sa fie promovat la Antena 3 (televiziunea lui Dan Voiculescu, unul dintre cei mai „cinstiti” oameni din Romania).

 10. Și pentru că „trăim într-o vreme în care nu mai putem avea încredere în guvern”, adică în guvernele seculare… aceasta creează „o oportunitate” de pune în acțiune „masele” de creștini care trebuie scoase dintre
  ziduri. „Masele” ??? Un pic rușinos, nu ?
  Conștient sau nu, se conturează o viziune mai veche de treizeci de ani al lui Bill Bright, fondatorul Campus Crusades (sponsorizată financiar și de iezuiți, un ordin care a declarat dejadeja oficial că… misiunea lor dintotdeauna care este CONTRAREFORMA a trecut pe plan secund, în prim plan intrând lupta împotriva secularismului).
  Conform viziunii celor trei… toți creștinii ar face bine să se mobilizeze si să revendice cei șapte munți ai culturii, educației, religie, sport, arte etc. . Astfel, inevitabil guvernele seculare vor fi înlocuite cu guverne creștine, dacă tot vorbim de conspirații … Cu astfel de „cruciade”, știind că unitatea face forța, unitatea la „scopuri comune” dintre catolici și protestanți va duce inevitabil la extinderea împărăției ” creștine” iar guvernarea seculară va ajunge o gloabă îmbătrânită care abia își va mai târât copitele tocite prin Europa pentru a face loc Noii Ordini Mondiale Evanghelice…

  Vorbim de un război al motivațiilor pentru că atenție!
  Drumul spre iad este pavat cu bune intenții, iar Armaghedonul nu este un conflict interetnic pentru petrol în zona Orientului Mijlociu.
  MIZA este totuși MAI PROFUNDĂ conform cu Apoc. 16:15 „iată Eu vin ca un hoț. Ferice de cel ce veghează și își păzește hainele, ca să nu umble gol și să i se vadă rușinea!”

  Filmul de mai jos nu e conspirație ci plan bine pus la punct, sau mă rog… e o viziune, pentru că în creștinismul modern planului de bătaie este bine să i se spună viziune pentru o mai multă credibilitate în fața „maselor”…
  Religia modernă e opium pentru mase!

 11. Printre toate necazurile și incerxarile pe care le trec mai citesc și aceste subiecte și multe altele .Intradevar pastorul Cristian Ionescu dorește să șteargă imaginea proasta pe care a făcut în spațiul virtual și să devină un erou al acestui caz după cum a fost și cu primirea premierului Victor Ponta care ia deschis oportunități în lansarea și înregistrarea canalului Credo Tv unde a devenit fondator și beneficiază de procentaj
  Mulți citesc, puțini percep. Acum dorește să fure puterea și abilitatea profesionala a avocaților ce reprezintă familia cu grele încercări și probleme. Dorește să apară în spațiul virtual ca un erou și blogul să câștige un nou record în accesări și comentarii. .. Este foarte inteligent în manipulare și are acces la multe informații fiindcă din familia încercată sunt rudenii care sunt în Biserica Elim Chicago
  Trist și dureros este fiindcă creazâ ceea ce vedem și în loc să se ocupe de situația din Biserca ce o deține face….”cazuri și necazuri ” …..Pe care leputem descoperi din accesările Google. …Și chiar de pe blogul ce îl deține. .

 12. Pastorul Emanuel Fedur despre afirmatia lui Donald Trump privind prevenirea invaziei musulmane in America:

  In sfarsit un pastor care nu se teme de islamisti!

 13. Domnul Razvan,Corlatean la urmatoarea emisiunie va cere probabil demisia lui Lazar Comanescu sau poate a lui Ciolos.Nu pot sa uit ultima dezbatere de anul trecut cu Ponta si Gidea cind au pus un carton cu numele lui Iohannis pe scaun…Corlatean nu are nici un pic de rusine,vorbeste de rugaciune?S-a rugat oare si anul trecut cind stateau oamenii in ploaie sa voteze?

 14. Lasati musulmanii sa vina la Chicago si nu-i opriti!

  https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/12/18/lasati-musulmanii-sa-vina-in-america-si-nu-i-opriti/

  Revolta ionesciana nu este una de ordin religios. Am urmarirlt filmuletul incriminat dar acolo el se revolta pe „metodele inumane” la care recurge Bavernevetul acela a lu’ peste prajit. Revolta aceea este una comuna, la fel s-ar revolta oricare alt parinte care are empatie pt semenul sau. Faptul ca Ionescu o face sau nu sincer, asta e discutabil. Orice actiune, absolut oricare, poate fi pusa sub semnul intrebarii si orice situatie poate fi „intoarsa si pe partea cealalta”. Nu exista demers negrutist, ionescian, crucerian sau de orice alta factura, pt care sa nu remarcam anumite afirmatii, fapte, corelari, pe baza carora sa ne manifestam scepticismul. De asemenea, pe masura ce practicati sportul acesta (cautarea punctelor interpretabile) deveniti tot mai perspicace in aceasta. Din pacate se observa cu ochiul liber ca „talentul” acesta este activat de spiritul religios, ca sa nu zic ‘sectar”. Greselile celor din factiunea cesationista le observati mai greu. Daca cineva ar cauta astfel de hibe prin gradina negrutisto cruceriana si sa o faca constant, cum o faceti dvs cu altii, ati zice ca respectivul are ceva cu ei. Nicidecum nu va vad sa recunoasteti ca ar practica aceleasi metode ca dvs doar ca tinta ar fi diferita. Aceasta nerecunoastere are loc cu precadere in gradina „pocaitilor”. De aceea nici nu stiu pt ce as chema un ortodox sau catolic la o biserica baptista? Sa facem din el din om care bea pe fata un ipocrit cu acte in regula care sa nu aiba liniste nici de sfintele sarbatori de grija celor care nu au crez religios fix ca si el? Vad multa frustrare pe blogul dvs. Dvs va dati de ceasul mortii ca nu cumva Ionescu sa iasa vedeta din toata treaba asta, contestandu-i cu frustrare fiecare iesire in public. Va doresc sa aveti cel putin linistea si pacea ortodoxului care doarme linistit de grija catolicului, in aceasta lume invadata de musulmani.

 15. Răsvan, chestiunea cu Norvegia este una foarte gravă iar această tânără familie este aceea care suportă șocul acestei decizii și nicidecum familia dlui Ionescu care, ca un adevărat necioplit, prin atitudinea sa nu face decât să pună paie pe foc. Poate că acest predicator, ca om, este un om mai bun decât mine de 1000 de ori… habar n-am. Însă modul în care a înțeles el să-i ”sprijine” pe cei doi tineri părinți arată doar necumpătare, într-o luptă în care singurii expuși, deocamdată, rămân tot acești bieți părinți! Lucrurile se precipită, asta e clar, și cu orice pricepere, nimeni nu va putea opri acest tăvălug. Ce se poate face atunci? Să nu se grăbească lucrurile ar zice unii! Dar lucrurile decurg toate după voia lui Dumnezeu!

  Cine sunt eu să-mi dau cu părerea? Nimeni! Un lucru însă îl pot afirma: poziția lui Cristian Ionescu, în cazul acesta, poartă un singur nume, PROVOCARE ISTERICĂ. Ar fi mai bine ca eu să fiu acela care vorbește prostii și nu domnia sa. Ar fi mai bine, pentru dl Ionescu, să facă ordine în modul său de a lucra, ar fi mai bine să aibă mai multă înțelepciune. Însă toate acestea nu sunt așa de importante fără o curăție lăuntrică. Poate că dl Ionescu are această curăție lăuntrică, iar în acest caz ar fi bine să și-o păstreze mai mult decât orice atceva!

  Iată de ce, eu găsesc că articolele tale pe seama acestui domn nu sunt deloc răutăcioase și nici batjocoritoare. Eu nu cintesc decât o îngrijorare profundă la tine, însă mascată cu multă maturitate! Fiindcă da, adevărații creștini nu trebuie să se manifeste ca niște luați de la zile mari!

  În becisnicia mea însă, am să te rog ceva – cruță-l neică. Pentru copiii săi, da-le-ar Dumnezeu sănătate și să-i păzească de toate relele, pe fetele lui, cele zece! Până la urmă, poate că stângăciile sale nu sunt atât de păguboase cum este, bunăoară, sfințenia altora. Dacă el este un om sincer și bine intenționat, va vedea singur unde a greșit! Dare-ar Domnul Dumnezeu Hristos ca acest om să nu fe doar un politician de amvon, așa cum mulți din zilele noastre sunt! Și să nu uite niciodată de răspunderea de pe umerii săi și că este chemat la BLÂNDEȚE și nu la atitudini gen Jim Jones, din cauza nebuniei căruia au murit atâția oameni!

  Vă las neicule, hăi, hăi!!

 16. Dincolo de calitatea si autoritatea realizatorului Gadea, mie mi s-a parut foarte interesanta emisiunea de la Antena 3, mai ales interactiunea cu parintii. Imi este mila pentru situatia lor, dar cand au fost intrebati sa spuna in mod concret daca si-au lovit sau abuzat copiii, au tot invartit-o, au tot evitat sa spuna care este realitatea. Este ciudat ca tatalui i s-a dat voie sa isi vada bebelusul si cei doi baieti, dar nu si fetele. Ma intreb de ce oare? Temerea mea este ca acuzatiile sunt mai grave decat ce spune partea „vatamata”…
  Este interesant faptul ca ei au recunoscut ca stiau regulile din Norvegia dar le-au incalcat cu buna stiinta. Imi amintesc apoi ca a existat in urma cu ceva timp si informatia ca fiica cea mare era de multa vreme investigata la scoala. Intrebarea mea logica este urmatoarea – ce au facut parintii intre timp? S-a mai mentionat si ca au existat discutii intre Marius si invatatoarea cu pricina, ca au existat discutii si intre Ruth si dansa. N-a spus nimeni care a fost continutul acestor discutii si cred ca spune de la sine faptul ca invatatoarea a apelat la reclamatie dupa cateva luni de observatii si incercari de a comunica familiei faptul ca situatia lor se inrautateste si ca isi asuma riscuri mai mari. Temerea mea este ca sotii Butnariu au dat cu flit invatatoarei, crezand ca nu se poate intampla nimic cu ei…
  Alta ciudatenie este ca nimeni n-a prezentat din dosar alte lucruri decat cele deja prezentate, si s-au rezumat la cele doua probleme: scuturarea bebelusului de catre tata, si palma la fund si urecheala copiilor. Nimic altceva si nici un alt episod. Ma indoiesc ca doar pentru atata sa ia aceste masuri Protectia Copilului, iar parintii sa piarda custodia lor.
  O aberatie lansata si perpetuata in emisiune este aceasta isterie a „darii in adoptie”. Nicaieri nu se poate incepe procedura de adoptie pana cand justitia nu a decazut oficial, in urma unui proces, parintii din drepturile parentale.
  Si mai interesant este faptul ca pe blogul pastorului Ionescu sunt afisate niste numere de cont bancar pentru donatii. Ma intreb si eu pentru ce? De ce ar avea familia Bodnariu nevoie de bani care trebuie colectati la nivelul asta, adica folosind canale media publice? Biserica locala nu ii poate sustine? Sau biserica pastorului Ionescu, daca tot sunt asa de generosi sa il dedice pe pastorul lor acestei marete oportunitati?
  Dupa ce am vazut cum s-a tratat acest caz de catre Ionescu et comp, mi-e tot mai clar ca numai Dumnezeu le mai poate da inapoi copiii acestor parinti. Modul in care au actionat parintii Bodnariu este total iresponsabil, sfatuiti de un iresponsabil.

 17. Completare…

  Am urmărit în integralitate interviul pastorului Cristian Ionescu la Petru Amarei…
  Dincolo de remarcile mele (de nimic) privind unele aberații tipicie pentru doctrina penticostală, și la care acest om excelează, nu pot să nu recunosc și niște merite: îmi place pasiunea sa cu care face loby pentru familia Botnariu! E un tip extrem de energic și chiar plăcut… Moral, cred că e inflexibil în sensul bun al cuvântului! Doctrinar, e cu totul altă treabă! Revin, moral vorbind, cred că dacă mulți români ar fi ca el, ar fi mai bine pentru țara asta… sau nu?? Depinde de alte variabile! Vreau însă să atrag atenția asupra unui lucru extrem de grav: discursurile curajoase, de genul acesta (instituție satanică, guverne satanice…) ar fi fost mai ușor iertat chiar și pe vremea lui Ceaușescu! În Norvegia zilelor noastre se manifestă deja un om nou, un monstru: funcționarul public! Același monstru se regăsește adesea și în Elveția! Știu ce vorbesc. Acești funcționari monștri au dureri puternice de cur și de cot la necazurile semenilor, ei văd doar un formular de completat și nu concep că ființa umană este altceva decât o mașină care funcționează mereu identic! Empatia lor este doar una mimată! Poată să vină și regina Norvegiei să le ceară ceva că, acești dobitoci de la Barvernet vor fi stricți în a aplica legea! O lege schizoidă dar care lor le asigură conștiența unei demnități demiurgice, sunt posedați frate, de-a binelea!

  Cu javrele astea nu merge să fi bățos! E o greșeală fatală! Nu! Pe aceste lepădături trebuie să le demolezi cu ajutorul legilor lor! Iar pentru asta e nevoie de înțelepciune și mai ales, DOAR AJUTOR DE LA DUMNEZEU! Cristian Ionescu a dat cu mucii în fasole… în eventualitatea că vreunul dintre ăștia a urmărit pledoaria sa, justificată omenește și creștinește, dar numai până la un punct! Știe el cum sunt funcționarii ăștia?? Ăștia sunt spălați pe creier! Poate că odată am să scriu ceva despre asta, cu lux de amănunte, însă mă tem că nu va fi decât o pierdere de vreme! Să contrazici un funcționar elvețian sau norvegian e sinonim cu a te trezi cu o explozie de oală care fierbe sub presiune chiar în figură! Verticalitatea lor e vecină cu demența! Mai bine cu borfașii și maneliștii țigani, că și ăștia au suflet! Funcționarii publici din țările membre AELS au depășit nebunia și anticreștinismul țărilor membre ale UE la fel cum, odinioară, unitățile SS naziste din Croația erau eclipsate în ferocitate și cruzime de către ustașii lui Pavelic! Acest gen de lepădături sunt produsele monstruoase ale duhului lui antihrist livrat la seminariile de dezvoltare personală! Filozofia acestor demenți e simplă: ”Bodnariule, ți-am luat copiii fiindcă tu ai creat această realitate! Vrei compasiune? Asta nu dovedește decât că ești o găină sau un bolnav mintal care nu-și onorează statutul de ființă dumnezeu!” Crezi că glumesc?

  Cristian Ionescu crede el că în afară de Dumnezeu îi mai poate ajuta cineva pe părinții Bodnariu? Cu toate demersurile sale, pentru care mă înclin, trebuie să afle că are de-a face cu fascism în toată regula! Și așa ceva se demolează cu inteligență și nu cu acuze: DRACUL! SATANA!! Fiindcă satana din acea instituție va mușca și mai adânc! Păcat! Cristian Ionescu e rupt de realitate! Eu, dacă aș fi în locul lui (și mi-aș dori asta numai la capitolul determinare) aș aborda altfel problema!!! Pe hârtie nene! Strategie de război! Și, mai ales, să nu-i strigi curvei că e curvă și Satanei că e Satana! Că te-ai ars!
  Eu zic să ne rugăm pentru familia Bodnariu și, mai ales, să nu prididim a cerceta chipul acestui om nou, New Age, ivit în spațiul AELS! ISIS-ul e la pitici pe lângă bestiile astea! Să-zi ceva, acesa este motivul pentru care islamizarea Occidentului nu trebuie să mai doară pe nimeni, mai ”filozof”, așa ca tine sau ca mine sau ca alții! Islamizarea Occidentului este biciul lui Dumnezeu pentru o generație de lepădături care dă clasă, la ora asta, tuturor regimurilor totalitare care au existat vreodată! Cred că nici în Coreea de Nord lucrurile nu s-ar fi derulat atât de prompt! Până și criminalii ăia de comuniști aveau nevoie de o justificare, de o hârtie semnată!

  Doamne ajută-i pe amărâții de copii care vin pe lume în zilele astea!

  Dan căpitan de plai!

 18. Daniel,
  Pentru că nu v-ați grăbit să dați verdicte prea convinse cu privire la ceea ce mă motivează și ce fel de om sunt – domnul Stoica (crede că) e expert la acest capitol – vă voi aborda cu privire la un singur aspect pertinent din pledoaria dumneavoastră: ce strategie ar trebui folosită!
  Suntem de aceeași părere: avem de-a face cu diavolul, fascismul și nazismul!
  La strategii, să vedem, dumneavoastră mă declarați nerealist, isteric și lipsit de tact. Oare?
  Istoria, întotdeauna inportantă prin precedentele pe care le documentează, istoria vă contrazice: niciodată fascismul, nazismul și derivatele lor ante și post nu au putut să fie învinse cu hârtii! Chamberlain, primul ministru britanic înainte de al doilea război mondial, a coborât din avionul care l-a adus acasă de la monumentala – monumentală în sensul de prostie – întâlnire cu Hitler, fluturând o… hârtie! Consecințele le cunoaștem!
  Churchill era considerat un isteric, dur, războinic, mă rog, tot tacâmul…
  Diavolul nu (re)cunoaște decât autoritatea și forța – bineînțeles, de ordin spiritual – mai mare decât el.
  În SUA s-a creat impresia că Hitler este un fel de salvator al poporului German, popularitatea lui fiind surprinzător de ridicată.
  În cele din urmă, „isteria” demascării lui și a puterilor axei a fost necesară pentru a trezi opinia publică la REALITATE!
  Atacurile „isterice” ale Domnului la adresa fariseilor, al lui Ioan la adresa lui Irod, ale lui Pavel la adresa iudaizatorilor etc., toate și multe altele arată că aceste forțe nu pot fi învinse în mod birocratic. Reformele anti-catolice au demascat în mod „isteric” papalitatea și inchiziția!
  Mai întâi pentru că – în termenii cei mai clari și duri, „isterici” dacă așa preferați – poporul trebuie luminat să știe cu cine avem de-a face și motivat să se implice!
  Apoi, forțele politice care pot reforma prin… legi acel sistem, ele nu știu de frica hârtiilor ci de a străzii!
  La evaluare stăm bine, la strategie s-ar putea să nu aveți dreptate, nu?

 19. „Eu Sunt Domnul,acesta este Numele Meu,si slava Mea n-o voi da altuia,nici cinstea Mea,idolilor.”(Isaia 42:8)
  Personal,nu cred ca petitiile si strada ,sunt solutia luptelor spirituale ale crestinilor,deoarece aceste manifestari (in caz de solutionare favorabila), ar indrepta atentia spre cel ce a initiat aceste metode,ducand implicit la o forma de idolatrie , ce ar avea consecinte nefaste asupra poporului idolatru.
  Sunt convins ca sunt multi cei ce au inteles evenimentele ce se vor derula in viitor,”cernerea” , „botezul focului” sunt inevitabile,iar lupta noastra impotriva duhurilor rautatii, din locurile ceresti,se va desfasura in „odaita”inimii,in partasia tainica cu Hristos Isus,imbracati cu toata armatura lui Dumnezeu.

  Fiti binecuvantati.

 20. -Oare Ion-escu „botezatoru” pe ce limba ne vorbeste ??? „Aveți darul vorbirii în limbi? Vă rugăm o mostră!”

  (Completare 14 septembrie 2012:
  Văd că această postare ajunge iarăși în topul vizualizărilor. Poate cineva ar crede că cineva aici, în această postare ”cere un semn” sau ”ispitește pe Dumnezeu”. Nu cu această atitudine am scris în 30 noiembrie 2010. Pur și simplu sunt mirat de lipsa completă de material de analiză referitor la vorbirea în limbi. Acest așa-zis ”dar” se pretinde că îl au sute de milioane de inși de pe terra. Din punctul de vedere al celorlalți ar fi corect să fie public, să existe, să poată fi analizat. Așa să citiți acest articol.)

  Nu mai suntem în 1960. Avem Youtube.
  E ușor de testat duhuri, e ușor de cercetat, e ușor de pus la probă pe cei ce sunt apostoli și nu sunt.
  M-am bucurat de limpezimea de minte a unui comentator pe blogul unui pastor. Comentatorul i-a cerut pastorului să-i dea o mostră de vorbire în limbi. Un filmuleț, ceva.
  A fost refuzat cu ”dialogul s-a schimbat din partea ta în hulă!”.
  De ce să dăm crezare atunci la povești cu tot felul de vindecări de dureri de burtă sau de cap?
  Iată scheletul dialogului:

  pastorul: DA! Am darul vorbirii în limbi! Ca păstor, m-am rugat și am făcut ungeri cu untdelemn de multe ori! Am avut multe mărturii de vindecare miraculoasă în biserică (inclusiv în cazuri de cancer documentate medical!).

  comentatorul:…. In privinta vorbirii in limbi, v-as ruga o mostra. (…)Astept mostra de vorbire in limbi. Si, sa nu uit, talmacirea apoi. Please.

  pastorul: dialogul s-a schimbat din partea ta în hulă!

  comentatorul: Ma bucur ca sunteti atat de perspicace si v-ati lasat dus pana la punctul la care eu, mic si prostut, v-am rugat sa-mi dati o mostra de vorbire in limbi. Eu nu am hulit impotriva Duhului Sfant. Departe de mine asa ceva. Sunt sceptic in privinta darului dumneavoastra de a vorbi in limbi? Da, sunt. E dreptul meu si, probabil, nestiinta mea. Apoi, poate fi necredinta mea. Daca eu sunt atat de necopt duhovniceste – acuza pe care o pot accepta – va rog sa ma luminati. Daca aveti acest dar de la Duhul, din cate stiu eu, lumina nu se tine sub obroc. De aceea, insist si va rog, sa-mi dati o pilda in aceasta privinta si sa-mi oferiti o mostra de vorbire in limbi. Sau, poate nu aveti darul acesta, caz in care – va asigur – nu voi jubila. Ati spus, insa, ca-l aveti, prin urmare va intreb – la modul foarte serios – cum il dovediti?

  pastorul: Sunteti un om care încet, încet, si-a vãzut argumentele nãruite. Ultimul resort? Batjocura si provocarea. Joc luat din manualul de lucru al fariseilor. “Ai drac” si “da-ne un semn”! Sau, pardon, din viclenia diavolului: “Dacã esti Fiul lui Dumnezeu…”
  Frate Shifu, frate Shifu,
  Aceastã linie de conversatie se opreste aici. Vã astept cu drag la alte categorii si subiecte!
  În aceastã privintã, dacã sunteti sincer, cereti luminã direct de la Dumnezeu!

  comentatorul: Eu nu batjocoresc. Dar, provoc, dar nu batjocoresc. Nu cer semne si minuni de la Domnul; pe El il cunosc – datorita harului sau – si sunt gata sa marturisesc credinta care este in mine. Am cerut dovezi de la dumneavoastra, am cerut sa va dovediti darul duhovnicesc, asa cum credinciosii trebuie sa ceara socoteala unii altora. Da, nu cred ca darul vorbirii in limbi se manifesta azi, dar daca Dvs il aveti, atunci ma vad obligat sa vad dovada acestuia. Oprim conversatia, daca asa socotiti,

  pastorul: Conversația nu va înceta decât din lipsă de argumente decente și de bun simț. Absurdul va stopa comunicarea noastră. Și de absurd ați dat dovadă…

  Sursa: http://popaspentrusuflet.wordpress.com/2010/11/29/cesationismul-impotriva-bibliei-si-a-realitatatii-1/#comment-453

  „Am incercat azi pe Youtube să găsesc o vorbire în limbi cu care cât de cât să nu-mi fie rușine de cele 5 limbi în care conversez, să fie ceva comparabil, ceva cu sunete înțelese. Am găsit clasicele repetări de 8 silabe aproape identice cu de fiecare dată altă traducere. ”Bărbatule…” mi-am zis, ”n-ai căutat bine, poate este pe undeva!”.

  Ajutați-mă voi dragi cititori, puneți linkuri aici, să judecăm, să cumpănim. Aș prefera din adunări românești.

  Mulțumesc Domnului pentru cumpătarea lui ”Shifu”. Aștept și eu mostra domnului Cristian, doresc ceva consistent, ceva de genul măcar 5 minute cursive și fără repetiții. Eu nu cer traducere, cer cursivitate și coerență, dacă se poate într-un mediu fără urlete de fond. Așa…cu rânduială, cum cere apostolul cel adevărat. Eu mă mulțumesc și cu mostra altor pastori, poate domnul Țon, acum când nu mai trebuie să se prefacă, să-și înădușe bucuria, să ne aducă un mesaj chiar fără traducere.
  Dacă e o așa de mare lumină, să nu fie sub obroc, vorba lui Shifu, de ce avem Youtube?
  Observație: dacă se poate să nu fie Dana Berinde? La mine a picat examenul de când cu..convenția.
  Aștept. „

 21. Domnule Ionescu Cristian, mă declar impresionat de mesajul dvs pentru mine, un neica nimeni (nu o zic așa, teatral, vă asigur). Să le luăm pe rând, Răsvan Cristian nu (crede că) este expert în ceea ce afirmați dvs! Mie mi-au trebuit ani ca să înțeleg stilul de a scrie al acestui om! Dacă este să oglindim cuvintele mele, ale dvs și ale lui, veți vedea că, până la urmă, de unde Răsvan părea deplasat, în final cei mai deplasați sunt eu și abia apoi dvs! Întrebarea la care Răsvan a răspuns bine este modul în care a înțeles, ca și creștin, să se implice în problemele despre care și dvs vorbiți, și eu (și mai necioplit), într-un mod care să nu incrimineze limbajul creștin! El a ales un pamflet anume, în care nu însă nu este loc pentru ură ci doar pentru mustrare!

  Strategia despre care vorbim noi, cu aceste năpîrci, trebuie să fie una singură: armele lor! Le cunoaștem noi armele maestre? Richard Wurmbrand spunea odată că, pentru ca un păstor să-și poată apăra turma de atacurile Satanei, acel păstor trebuie să cunoască foarte bine tacticile de luptă ale Satanei!

  Revenind la Barnevernt (habar n-am dacă am scris corect) cunoașteți dvs următoarele?
  1. Anul înființării lor, statutul lor ca organizație și cadrul lor legal reglementat de funcționare? Adică, care este temeiul lor legal? Fiindcă trebuie să existe niște proceduri!
  2. Familia Bodnariu trăia din asistența socială acordată de statul norvegian? Fiindcă într-un asemenea caz, ei au semnat anumite angajamente!
  3. În Norvegia există o lege a protecției copilului și/sau a drepturilor copilului? În România există și ea prevalează asupra oricărei legi și instituții sau persoane (aici dau nota 10 României!)

  Și ar mai fi și altele, dar mă voi opri aici! Vă supun atenției însă altceva: relațiile publice din țările AELS dar și din UE sunt gestionate în virtutea unei anumite conduite care presupune că, dacă cineva vine cu acuze ca, Satana, Dracul, Păzea, acel om este declarat nebun și nu mai vorbește nimeni cu el! Pe baza unei asemenea atitudini, ei pot decide că viața copilului este în pericol! Dacă, să zicem, deocamdată, ei nu au găsit nimic de obiecta împotriva părinților atunci vor căuta obiecții în mediul imediat înconjurător în care trăiesc părinții, și mai ales în sistemul de convingeri! Acum, dacă sistemul de convingeri este exprimat cu brutalitate și fără tact, asta nu va face decât să le dea apă la moară vikingilor!

  Să nu se înțeleagă că eu sunt în măsură să vă spun cum să procedați! Faceți dvs cum credeți că este mai bine! Însă apelați, totuși, la pârghiile legii! Distrugeți-i cu armele lor!

  Un singur sfat am pentru dvs: înspre finalul emisiunii ați zis că nu contează cum va fi rezolvat cazul, și apoi ați enumerat mai multte variante, printre care și pe Dumnezeu, și că important este ca acest caz să fie rezolvat! Cred că am reținut foarte bine! Credeți că așa ar fi zis și Pavel? Oare de aici, s-ar putea înțelege, bunăoară, că și ajutorul masoneriei ar fi binevenit? Cu încheierea asta să știți că ați depășit cu mult pamfletul lui Răsvan! Sfatul meu este să așteptați ajutorul doar de la Dumnezeu și bineînțeles, să nu stați cu mâinile în sân.

 22. Walden… am găsit ceva pe youtube, referitor la vorbirea în limbi:

  … Steregheido, staragar, dova (Ascultă poporule ce zice Domnul prin Duhul Sfânt în vremea din vremea aceasta. Dezlipește-ți inima de pământ…)
  – Emarago, desteraghe, deovaiet (de tot ce este trecător și dezlipește-ți privirile, Căci iată că peste pământ..)
  – Emarego, diesteragar, dosteragar, dava, rimenighendio, șteragar, dostava (Începe o învălmășeală)
  – stemargo, redio, steragar, dova (Se fac sfaturi în taină ca lucrurile să se oprească și nu le mai pot opri)
  – emeegaro, desteragherdo, steragher, dova (Zăngănit de arme se pregătește)
  – emeghero, paraghero, distaregher, dovaie, rimerighe, dosteraga, dova … și unde-i pune… emeghera, difariche, destava (panica i-a cuprins)
  – emee, diparagor, derștaragor, dova (Într-o vreme ca aceasta iată căci Fiara se ridică)…
  (Sursa → https://www.youtube.com/watch?v=ukrEu0nZlzg)

  Eu am ascultat până pe la jumătae și am încercat să redau cât mai fidel cuvintele, separându-le după ”metrica” vorbirii acelui credincios!

  Să nu se înțeleagă că îmi bat joc de biserica penticostală! Această biserică are mulți creștini autentici, iar trăirea lor este un exemplu pentru multe dintre celelalte denominațiuni neoprotestante! Și totuși, îl rog pe Dumnezeu să mă ierte dacă mă înșel, dar eu cred că, adesea, este doar o așa-zisă vorbire în limbi și nimic altceva!
  În cazul de mai sus se repetă cu peridiocitate grupuri de consoane și vocale asemănătoare și/sau identice, în timp ce traducerea în limba română (făcută tot de proroc) presupune o paletă mult mai largă din punct de vedere lexical! Am văzut că mai mereu începe cu emarago, emarego, emeegaro, emee … însă corespondența acestora în limbă română este de fiecare dată cu totul alta, fără nicio asemănare!

  Dar poate că, să presupunem, chiar avem de-a face cu o limbă îngerească, cu alte reguli gramaticale, se prea poate să fie și asta. Și totuși, de dragul raționamentului să zicem că ar fi așa, întrebarea este însă: Cât de înțelept este să înregistrezi asta și să o așezi pe internet!? Ce vor zice ceilalți oameni??

  Personal, eu cred că ese doar o fantezie personală, un joc de cuvinte precum acelea din copilărie, de ex: ”An tan tiri mogodan cara carasi principala mo rin go!” sau ”An tan te, dize mane pe, dize mane compane, an tan te!” … 🙂

  Dacă eu mă înșel, păcatul meu nu este prea mare! Fiindcă dacă mă îndoiesc, asta nu înseamnă hula împotriva Duhului Sfânt!

  Dar dacă vorbitorul acesta le scoate de la el, pentru el este farte grav! El ia numele Domnului în deșert și este un proroc mincinos! Eu cred că Biserica Penticostală română ar trebui să abordeze acest lucru cu foarte mare precauție și seriozitate!

  Gata, am vorbit prea mult pe blogul ursului!

  Dan căpitan de plai!

 23. Revin…
  Kenneth Copeland zice ȘTELEBERO (vezi de la min 3:48 – https://www.youtube.com/watch?v=k3h-KfsD_iw)

  Și de câteva ori, acest derbedeu ezoteric mai folosește câteva cuvinte care încep cu ȘTE! Asta însă mi-a atras atenția cu privire la acel ȘTEREGHEIDO al proprocului la care făcui referire în mesajul meu de mai sus! Ar fi interesant un studiu în paralel, cred eu, al acestor doi proroci! Am în vedere LIMBILE!

 24. Cher Daniel
  La fel,ca multi alti bloggeri ce-si manifesta in scris parerile la diferite articole (mai mult sau mai putin importante pentru „zidirea Bisericii”),in urma „cazului Pustan”,am inceput si eu sa-mi exprim virtual parerile personale legate de anumite subiecte dezbatute pe „blogosfera evanghelica”. In urma incercarilor mele sincere de a scoate in evidenta Cuvantul lui Dumnezeu,si puterea infinita a intruparii Sale,in trupul Mantuitorului,Hristos Isus,am constatat cu durere in suflet,ca pe blogurile „celor mari” primeaza invataturile traditionale,confesionale si ceremoniile seculare,lipsite de puterea „ungerii” Duhului Sfant. Lumea „crestina” sta inchisa in megabiserici lipsite de „lumina ungerii”,inghetate de iarna necredintei,lipsite de caldura razelor duhovnicesti,ce radiaza inca,de la tronul harului lui Dumnezeu prin Cuvantul Adevarului eliberator .
  Am sperat,si inca mai sper ca „cenzura”,(de care am avut parte pe toate blogurile,cu exceptia blogului „Cetatea de piatra”), sa nu se mai practice,atata timp cat comentariile nu ataca persoane si nu aduc prejudicii cresterii si evolutiei Imparatiei Lui Dumnezeu
  Asa dupa cum Rasvan a intuit bine,nu sunt decat un rob netrebnic,in acest nou si mare Babilon spiritual,neinsemnat si nevrednic sa ma numesc fiu,dupa zeci de ani in care am risipit partea de avere data de catre Tatal,care in mila si dragostea Sa,m-a asteptat atatia zeci de ani,sa ma intorc de la ratacirea mintii mele intunecate,de nadejdile inselatoare ale lumii materiale. Azi,n-am cuvinte sa-I multumesc,pentru ca mi-a vorbit pe intelesul meu,chiar daca vocea Sa a produs rani ce au lasat cicatrici adanci in suflet,stiu si simt,ca tot El se ocupa si de vindecare.Glorie si slava sa-I fie aduse in veci numai Lui,Domnului.

  „Omul se naste ca sa sufere,dupa cum scinteia se naste ca sa zboare.”
  ……………………………………………………………………………………………………
  (O,Doamne fa-ne scantei,in bezna necredintei !)
  ……………………………………………………………………………………………………

  „Ferice de omul pe care-l cearta Dumnezeu ! Nu nesocoti mustrarea Celui Atotputernic.
  El face rana si tot El o leaga; El raneste si mana Lui tamaduieste.”

  Fiti binecuvantati.

 25. Domnule Iosif,

  de bună seamă sunteți adventist! Cel puțin asta înțeleg din materialele la care faceți trimitere! Iov este Iov iar congregația adventistă nu este o biserică creștină! În acest caz ce mai rămâne de zis? Credeți că Hristos este Mihail?

 26. Dragă Cristian
  Comentariul comentatorului Walden de la ora 8.14 de astăzi este o repostare a articolului meu de aici: https://vesteabuna.wordpress.com/2010/11/30/aveti-darul-vorbirii-in-limbi-va-rugam-o-mostra/
  Această repostare este fără link și fără drept.
  În numele onestității te rog să rezolvi cum crezi de cuviință această abatere de la cinste.
  Consider că este o manipulare nelalocul ei acestă postare. Aș prefera să fie ștearsă, e de la mine de pe blog în întregime, nu de la el, dar fă cum consideri.
  Mulțumesc.

 27. Va inselati,d-le Daniel.In urma cu ceva vreme,mi s-a pus intrebarea in legatura cu apartenenta confesionala a subsemnatului,si raspunsul ce l-am dat d-lui respectiv,vi-l ofer si d-voastra in mod retoric.
  Ce confesiune a avut Domnul ,Hristos Isus si ucenicii Sai ? Chiar credeti ca o confesiune este mai buna decat alta,si considerati ca apartenenta confesionala,va va oferi mantuirea sufletului?
  Personal nu cred in confesiuni,ba mai mult,cand vad luptele si dezbinarile dintre ele,ma determina sa cred ca toate,au fost initiate de oameni lipsiti de „ungere”,inspirati de duhul lumii materialiste „Mamona”. (1 Ioan 2:15-29)
  De doua milenii ,oamenii au distorsionat adevarul,faurind carari noi,pe care se merge lejer,insa „cararile vechi” sunt uitate si acoperite de buruieni,ce le ascund de intelepciunea lumii. Mai cercetati Scripturile si va veti lumina.
  (Ieremia 6)

  Fiti binecuvantati

 28. Pe Hristos Isus Il cunosc,pe d-voastra,pe mine, pe Mihail si pe oricine altul, ne cunoaste El,cu certitudine.

 29. LAMURIRE PENTRU O VESTE „NU PREA BUNA” :. . .iar (ca) ce este incadrat in ghilimele ,ori „are talc”(-a- cu caciula ) ori ….nu apartine nicidecum PRODUCTIEI Walden !.
  DOAMNE AJUTA RASPANDIRII LUMINII TALE !

 30. Sotia lui Marius Bodnariu e norvegiana. Probabil nu a semnat legea ca in Norvegia nu ai dreptul sa-ti disciplinezi copilul fizic, intrucat este nascuta in Norvegia. Din cate am inteles, nici mama nici bunica ei nu sunt de acord cu aceasta lege. Ca e buna legea sau nu, asta nu e treaba mea sa discut. Insa ceea ce observ este ca exista norvegieni care nu sunt de acord cu ea, si cu siguranta nu li s-a cerut parerea atunci cand legea cu pricina a fost votata. In acest caz, mi-e frica ca e vorba de tirania majoritatii asupra unei minoritati religioase. Asta poate fi in conformitate cu ideea de democratie, insa nu si cu cea de constitutie sau drepturile omului – in care si minoritarul e respectat. Daca sa demonstreaza cu date stiintifice ca o palma la fund data unui copil ii produce traume, atunci minoritarii pro-disciplinare fizica au o problema. Daca nu se demonstreaza acest lucru, atunci in mod normal nu ar trebui sa aiba vreo problema. In mod normal…

 31. Domnule Rares Ciobanu, aveti multe suspiciuni cu privire la nevinovatia familiei Bodnariu si anumite surse de informare pe care cel putin eu si altii nu le cunoastem cu privire la acest caz. Ne puteti oferi si noua aceste surse de informare? Un link sau ceva asemanator.

Comentariile nu sunt permise.