Santa Claus nu e Klaus

Cristian Ionescu se plângea că Președintele Klaus Iohannis a raspuns  „cam scurt” la o solicitare adresată de  Cultul Creștin Penticostal din România în cazul Bodnariu.

Acum, or n-am găsit eu documentul cu pricina, or s-a schimbat Președintele țării, pentru că singurul răspuns era semnat de Consilierul de Stat de la Administrația Prezidențială,  dnul. Gabriel Cristian Piscociu, care nu era nici mai lung, nici mai scurt decât trebuia să fie.

În general, Președintelui i se prezintă o analiză detaliată a cazului, pornind de la datele culese din teren de serviciile din cadrul Ministerului de Externe, coroborate cu cele din mass media. E o chestie care cere timp.

Cât despre darul vorbirii… Klaus nu e Santa Claus.

 

 

Reclame

8 gânduri despre &8222;Santa Claus nu e Klaus&8221;

 1. Înțelegem compasiunea, dar nu și înregimentarea.
  Încolonarea emoțională cu accente dictatoriale de care se face vinovat subiectul, frizează uneori ridicolul…
  Păcat de cauză. 😦

 2. Răsvane, să nu zici că sunt rău…
  E plină Elveția de cerșetori din România!! Mai mult de jumătate nu sunt țigani, ci sunt români din Aiud, Blaj, Turda, Alba… ”Au vândut tot pământul din Aiud la un spaniol” mi-a zis azi un cerșetor! De ce au ajuns românii în halul ăsta? Din cauza șirului de ESCU, din care doi (Iliescu și Băsescu) au fost niște dictatori odioși! Apoi, bag de seamă că, Klaus a păstrat și consilierii din 2004! Eu nu știu ce este Klaus, dar știu că este ce nu trebuie să fie! Știu că e ușor să vorbești de la distanță. când nu te confrunți cu problemele unui om de stat! Eu nu contest devotamentul și dăruirea acestui om, ci atrag atenția asupra inutilității sale în a stopa cancerul economic care s-a abătut asupra acestui popor român! De pildă, dl Klaus ar trebui să-l cheme pe responsabilul de la externe și să-i zică așa: ”Băi nea, ce facem cu cerșetorii români care umplu Europa? Dacă nu avem locuri de muncă, hai să-i sprijin să facă ceva la sat, și fără să-i impozităm, cinci ani, ca în Siria! Și mai mult, să-i susținem financiar!”

  Ți se pare o glumă ce zic? Bunăoară, derbedeul de Ioan Rus, care zicea că românii care pleacă în afară la muncă, când vin acasă își găsesc copiii drogați și nevestele curve! El vorbea, parazitul?? Și, tot el, continua, ”O să aducem muncitori din Africa!”, criminalul!

  Hai să vă zic eu neică, despre trebușoara asta! Nu românii sunt rușinea Europei! Românii doar cerșesc! Că nu e niciun Claus Santa care să le dea un loc de muncă! E vorba de alți neicule, paraziții ”refugiați” politici! Ăștia stau pe banii Elveției de peste 20 de ani de zile, și nr lor depășește zeci de mii!! Azilanții ăștia politici, seara umblă în grupuri de câte 5-7 inși, și vând droguri! Au asupra lor doar cantitatea minimă legal ca să nu poată fi arestați!

  Revenim la români: românii, după 25 de la revoluția din dec 89, au ajuns cerșetori! Pământul țării e vândut! O grămadă de păduchi din foștii activiști și securei au depus în conturile elvețiene banii României! Printre păduchi se numără și Ilici… fugi d-aici, că ăsta era ”sărac și cinstit”! Zău bre?

  Cât despre Cristian Ionescu, e clar că nu are vocație de păstor… și totuși, măcar nu e un prefăcut! Alții au vocație bre, dar sunt niște prefăcuți! Toți, înaintea lui Hristos, suntem niște nebunii înaintea Lui! Dacă crede cineva că e ceva de capul lui, acela nu e nimic!

  Te las cu drag!
  Dan căpitan de plai!

 3. Dupa esecul lamentabil cu himera „Titel M.”,e firesc sa caute solutii de a iesi din bezna anonimatului.

 4. Sorry Daniel, dar nu stiu cine-i ala. Da eu pot sa-i zic. „Bai Pilpiriu, plateste-ti datoriile, n-auzi?”

Comentariile nu sunt permise.