Mafia paradisului

Cineva mi-a ”lucrat” un gravatar cu steagul Norvegiei cu zvastică, după ce am comentat ideea lui Gabriel Bogdan, care a mânjit drapelul unei țări cu dejectele gândirii sale așa-zis evanghelice.

La fiecare postare, cel care mi-a folosit numele a pus drapelul Norvegiei cu zvastică la ”blogări care apreciază postarea”.
Asta pot și asta fac susținătorii acestor indivizi: Ionescu, Tuțac & Co. Aici se văd roadele duhului lor, în prestația jalnică a armatei pseudo-evanghelice care va umple străzile cât de curând. 

Nu mai vorbesc de comentariile pe care le primesc de la diverse persoane, anonime, evident, care mă înjură și caută să mă jignească în fel și chip, amintind până și de mama, plecată la Domnul, pentru că am îndrăznit să văd altfel lucurile decât conducătorii lor: Ionescu, Tuțac și câți or mai fi ascunși în spatele cortinei.

Aș îndrăzni să spun că, dincolo de cazul Bodnariu, am descoperit o adevărată mafie evanghelică, cu posibile legături politice și financiare, care recurge la orice gest, oricât de josnic, de obscen,  pentru a intimida pe cei care nu sunt de acord cu calea impusă de liderii lor.

Cine a inventat cazul Titel Maghiar, falsul misionar, știe să discrediteze biserica, împingând-o în stradă, cu sloganuri de tot felul.  Autorul (autorii) sunt aceiași, mereu aceiași, invizibili, ce e drept, doar scenariul diferă în părțile… neesențiale.  

Vom avea o iarnă fierbinte, tovarăși

UPDATE A aparut pe scenă primul securist adevărat.  Nu, nu e evanghelic. E un om fără Dumnezeu. Va fi un caz-scoala pentru cei tineri, care n-au trăit in anii in care Eugen Barbu, Vadim Tudor sau Ion Caraion împroșcau cu laturi pe cei de la Europa Liberă.  Vor aparea nume de evanghelici incomozi fostelor structuri. Roninii fostei securități caută de lucru. Cine îi va angaja? 

Reclame

27 de gânduri despre &8222;Mafia paradisului&8221;

 1. Draga Rasvan.
  Daspre „Taina faradelegii”,”Omul faradelegii”,si „Antihrist”,ne este relatat,si suntem avertizati de catre toti Profetii Bibliei,si nu in ultimul rând,de insusi Fiul Lui Dumnezeu,care ne avertizeaza,sa nu ne lasam înselati:(Matei 24:4-14).
  În alta ordine de idei,cei ce iubesc adevarul,si cerceteaza Scripturile,stiu ca „antichristii”,au iesit,si înca mai ies, din poporul lui Dumnezeu:(1Ioan 2:18-20).
  Ferice de cei ce au primit „ungerea”.
  Fiti binecuvantati.

 2. Daca nu ar exista acest soi de indivizi care asa cum spune un bun prieten de-al meu uneori sau de cele mai multe ori sunt „purtatori ilegali de creier” nu am mai avea asa conducatori spirituali. Doar asa mai rezista si mai sunt in scaunele lor de la amvon pe care unii cred ca le vor lua in cer cu ei. Este trist si parca iti pierzi speranta in schimbare cand te confrunti cu asa „crestini” dar eu cred in continuare ca am un Dumnezeu care este in control. Doar ca traim acele vremuri in urma de care am fost avertizati ca vor veni. In rest, Dumnezeu sa te binecuvinteze cu tot ce stie ca ai nevoie si El sa te ocroteasca in permanenta si pe tine si pe deosebita ta sotie. We love you.

 3. „Cine nu-i cu noi e împotriva noastră ” pare sa fie sloganul acum… Am simțit-o si pe pielea mea deși am încercat sa fiu foarte atent la exprimare. Dar m-au mâncat degetele si un ” frate ” nu m-a mai scos din lumea animalelor. Domnule sa-l binecuvânteze dar îmi zicea ca n-are nevoie de binecuvântare mea. Oricum, retorica multora a devenit agresiva si, culmea, nici măcar nu locuiesc aici in Norvegia asta marxist-fascista-pseudo etc… Dumnezeu sa-i ierte ca nu știu ce fac! Lipsa de cultura si a celor șase ani de-acasă își spune răspicat cuvântul, probabil nu o fi fost de folos tratamentul cu „joarda” primit in copilariile lor. Culmea ar fi sa fie reinnapoiati copiii acum… (deși imi doresc asta si ma rog pentru ei) va dați seama ce „trezire” extraordinara s-ar dezlănțui?

 4. Uneori,e mai de dorit sa traiesti in …”lumea animalelor”.
  „Boul asi cuoaste stapânul si magarul cunoaste ieslea stapânului sau…”

  Fiti binecuvantati.

 5. Ciudat! Am remarcat si eu acel profil cu svastica si (si) numele de cont. Scopul scuza mijloacele la „crestinii buni” (care beu de sambata pana luni – vorba cantarii). Nu am inteles de ce unii crestini prefera sa nu gandeasca, actioneaza in spirit de turma fara sa filtreze lucrurile. Dar ma rog, se pare ca e trendul.
  Intr-o lume a razboiului mediatic, diplomatic, economic toata campania de boicot a fost prost gandita. Sa nu mai zic motivul de la baza care nu poate fi dovedit. Cum sa invoci persecutie religioasa in Norvegia cand ai la dosar un singur caz a carui motivatie este blur?

 6. Dragă Romulus, acești crestini buni, cum îi numești tu, umbla aiurea și lasă ușile vraiște când pleacă cu mintea de-acasă.
  Am un material bogat, scris de un securist, care, din ura personală, dă din casă tot ce poate.
  Steagul cu zvastica pus in numele meu este cu dus-intors: sa ma atace pe mine și sa discrediteze pe cei pe care îi critic.
  Nu e un evanghleic, e un securist.
  Asta se trage din prostia lui Gabriel Bogdan. Credinciosul roade osul, friptura i-
  o mănâncă alții.
  Am să scriu și despre fascism, dacă mai apuc, poate vor înțelege și ai noștri de ce bat cu gura. Măcar să învețe ceva, dacă de citit tot nu citesc nimic, pentru că ei le știu deja pe toate.

 7. Dragă Daniel, unii dintre ei chiar nu stiu ce fac și cu ce foc se joacă. Din pacate, sunt de neoprit si, pe zi ce trece, spun lucruri din ce în ce mai grave, mai greu de demonstrat.

 8. Dragă Mia, mulțumesc că ești lângă mine și la bine și la rău. Mulțumesc lui Dumnezeu pentu prietenia ta. Mai mult nu pot să spun. Te îmbrățișez, pe tine și pe toți ai tai.

 9. Draga Rasvan, ca si un neinsemnat luptator al Adevarului, apreciez munca enorma si lupta pe care o duci cu „ai nostri”, ca sa priceapa si sa invete ceva. Sa dea Dumnezeu sa invete, dar ma tem, ca ei sant invatati deja si nu au nevoie de alte invataturi. Cand Dumnezeu te impietreste, nu mai este cale de intoarcere! Ma rog ca El sa-ti daruiasca Putere si biruinta in lupta pentru Adevar!

 10. Sa pui svastika pe steagul unei tari, doar pentru ca un serviciu social al acelei tari comite abuzuri, mi se pare o mare gogomanie. Este incredibil cat de multa minciuna pot raspandi crestinii evanghelici despre Norvegia! Te si intrebi cum de nu emigreaza norvegienii in masa?
  Judecand dupa cate lucruri merg prost la noi, oare cate simboluri odioase ar putea sa deseneze altii pe steagul nostru?!
  Jihadistii crestini nu sunt cu nimic mai inteligenti decat jihadistii islamici. Din fericire, jihadistii crestini nu au acces la kalashnikoave cu gloante (mai exact, nu mai au – stim din istorie ce pot face cand au puterea), motiv pentru care le folosesc doar pe cele incarcate cu versete scoase din context.
  I-am vazut la lucru in ultimii ani. I-am vazut manipuland sefi de institutii publice si anuland conferinte stiintifice pe motiv ca sunt anticrestine. I-am vazut schimband programe scolare.
  Tot ceea ce gandesc jihadistii crestini are la baza o filosofie totalitarista. Ei sunt clonele imbisericite ale activistilor de partid. Asta se constata usor daca ii observi cum se comporta cand ajung sa conduca institutii, firme, biserici, asociatii sau chiar si numai grupuri informale.
  Cand acesti neanderthalieni bisericosi devin emblematici, cugetarea libera sau ateismul chiar pot fi pentru unii optiuni de luat in seama.

 11. The Norwegian children protective system it does resembles a Nazi system. Also, the reason I am using it, it is because I know the only way those children are going to make it back to their parents is if we shame the Norwegians through any means possible. That’s also the the reason I will go to Washington DC this weekend . I know they are very proud of their country and their way of life (and rightly so in some ways ) . Taking kids away from parents without giving them the right to defend themselves it is an abomination which should never happen in a democratic society. I know the Nazi sign is extreme, but it might be the only one that can resemble their actions , ever since the communism is having a resurgence around the world … We have an idiot communist that might get 20 percent of the vote in this country.

  Anyway, I have two children, I know how I raise them and I know if anyone would come to take them away I would give my life to take them back through any means, legal or illegal… Furthermore, if you read any scientific studies on the trauma a new born experiences when they are separated from their birth mother and the long term effects on their mental development , I doubt that anybody would call that government anything else than Nazi.

  I have been here in the states for 25 years and I work with government bureaucrats. It has to be , as a group, the lowest common sense IQ group of people in the earth.. I do not know why, but as soon as they get job in the government something clicks in their brain and they stop having common sense.

  Now , when it comes to fascism, America is an fascist country in the way their economy is run. ( fascism being a coalition between the state and big business, it used to be called the third way , and it was suppose to save the world back in the 20s …

  The reason I wrote in English is because I can do do it much faster on my phone and I don’t have to worry much if I miss one of these „-„… I don’t want to give the Romanian snobs a reason to discount everything written only because there is a punctuation sign missing somewhere 🙂

  Also, I have nothing to do with the sign on your name or the anonymous messages you are getting…

 12. Bineînțeles, dragă Adrian. La pericolul ăsta m-am gândit și eu. Să ocolească biserica. Nu știu, poate ar trebui să citească, să se informeze.
  L-am întrebat pe facebook pe Gabi Bogdan dacă știe cine a folosit zvastica in Germania pentru prima dată și de ce. Evident că nu știa, dar nici nu mi-a răspuns. Nu e rușine să nu știi, rusine e când nu vrei să afli.
  Dacă îl purtam în Simbolurile sacre ale lui Rene Guenon, ar fi fost și mai drăguț. Dar și acolo scrie despre zvastica. 🙂

 13. Dragă Gabi, bine ai revenit pe blog. Din păcate, am răspuns deja pe facebook la comentariul tău și nu vreau să mă repet.
  Ce pot să adaug este că și Statele Unite ale Americii merită la fel de mult o astfel de distincție, cum ai oferit-o tu norvegienilor, datorita stangii la putere. Dacă nici Hillary Clinton și gașca ei nu sunt fasciști, atunci nu stiu cine mai sunt.
  Sigur, semnele sunt mai greu de identificat.
  Gabi, asta nu înseamnă ca America e un stat fascist. Asta vreau să spun. Nu te joci cu drapelul țării de la care vrei ceva. Nu crezi că gestul tău, care pe tine te face să te simți luptător neînfricat, face mult rău cauzei familiei Bodnariu?
  Exemplul tău cu zvastica a fost luat de un bou de securist de pe plaiurile mioritice. Ești mai mulțumit așa?
  America e fascistă nu pentru că a decăzut economic, Gabi, ci pentru că promovează feminismul, homosexualitatea, violența in filme, cultul omului bun de culoare, versus albul cretin și adormit, paganismului în creștere spectaculoasă, a războiului discret dus impotriva creștinismului.
  Tu trăiești de 25 de ani în America. De ce faci pe norvegieni naziști, când sub nasul tău, tara care te-a adăpostit și ti-a dat o paine de mâncat a ajuns la fel de fascistă ca oricare alta?

 14. Jocul emotional care se incearca cu Norvegia prin a-l determina sa ii fie rusine este relativ. Trebuie studiata putin istoria tarii, vazut exact care au fost stimulii la care a reactionat, cum au reactionat, la ce stadiu a evoluat in prezent. Exista o personalitate a natiunii de care trebuie tinut cont. Nu cred ca Norvegia cedeaza la rusine, dimpotriva cred ca va demonstra lumii ca un grup de romani(niste amarati) nu o va ingenunchea. Barnevernetul lucreaza cu profesionisti in imagine, psihologie, sociologie, in timp ce grupul de romani lucreaza cu ce fel de specialisti? Ma rog or fi cativa din ceva domenii, dar nu dispune de organizarea, disciplina, profesionalismului unui serviciu menit sa faca asta. Cred ca stimulul vizat(rusinea in fata lumii) va da gres.
  Una dintre minusurile majore ale grupului roman protestar, din diaspora si din tara, este ca nu au o strategie elaborata de profesionisti, ci de oameni cu experienta de viata. Asta nu este suficient. Cred ca in incercarea de a impusca iepurele de dupa tufa se va finaliza cu impuscatul ursului in fund care se va intoarte la impartit ghiare si dinti. Tocmai de asta ar fi trebuit dinainte discutat si analizat cu sociologi, psihologi de profesie ca sa se stabileasca o strategie cu sanse de izbanda. Asa vom pusca doar ursul in fund(cine crede ca vorbesc urat sa isi aminteasca ca a studiat la zoologie, in clasa primare de urs, si de anatomia lui). Bietii parinti vor ramane cu trauma. Strategiile trebuie gandite la rece si cu capu, nu cu partile in care se impusca ursu’. Eu nu vad decat o descarcare de adrenalina masiva in diapora si in tara, care gadila orgoliul personal, dar lipsita total de eficienta. La ce au dus pana acum actiunile intreprinse? La un raspuns rece si scurt din partea ambasadoarei Norvegie care se poate sumariza la „hai valea”.

 15. p.s. cand am zis „grup de romani(niste amarati) ” nu am vrut sa zic ca eu consider pe acesti romani amarati, ci Norvegia vede opozantii in acest fel. Fac precizarea pentru cei cu exegeza pa butuci.

 16. Dragă Romulus, sunt de acord cu ce spui tu despre Barnevernet. Am întrebat un bun prieten din România, care lucrează in domeniul protecției copilului, despre ce crede el în cazul Bodnariu.
  El mi-a spus că norvegienii fac totul ca la carte, intocmensc dosare beton, inatacabile, tocmai pentru că știu că vor fi atacate.
  Norvegia a refuzat intrarea in UE. Are independentă energetică. Acolo e un popor aspru, nu-l poți intimida cu amenințări. Poate doar să-l faci mai încăpățânat decât era.
  Romulus, unde omul nu vede nicio solutie, abia atunci Dumnezeu face minuni. Eu pentru minunile astea mă rog, nu pentru reușita demonstrațiilor.
  Un cutremur de conștiință poate rupe lanțurile unui stat, oricare ar fi el.
  Poate ca Dumnezeu îi folosește pe cei din stradă, asta nu pot ști. Dar am încredere că numai El poate să dea înapoi copiii familiei Bodnariu. Și sunt convins că o va face!
  Nu există patru căi, cum spunea Ionescu, acum câteva săptămâni. Există numai una.
  Dumnezeu să-i păzească și pe cei din stradă, din fața ambasadelor și să nu uite că vor fi in atenția intregii lumi. Iar lumea e tot mai necredincioasa, mai perversă.

 17. Scrisorile domnului Tutac, initiativa americana, luarile de pozitie amatoresti…parca suntem intr-un peisaj din Stapanul inelelor, isi imagineaza ca Norvegia e Smeagol si ceilalti se cred Saruman, altu Gandalf, …si actioneaza ca atare.

 18. Mi se pare si hilar sa te gandesti ca o mana de romani, din intreaga lume, in care un procent majoritar apartine paturii inferioare a societatii, sa bata rapid o organizatie bine inchegata formata din profesionisti din infrastructura societatii. Cum spuneai, draga Rasvan, cand toata mascarada va inceta, atunci Dumnezeu va putea lucra.

 19. Snob este cel care mazgaleste simboluri rau famate pe steagurile altora. Cu rusine o spun, faceam asta cand eram copii cu drapelul Ungariei, pentru ca ni se spunea mereu ca nu e om mai rau ca ungurul. Si mai mult decat un snob este cel care foloseste fara discernamant cuvantul „nazist”. Ca sa spui cu atata convingere ca un anumit stat e „fascist” sau „nazist” (apropo, nu e acelasi lucru!) trebuie sa ai o vedere iresponsabila asupra istoriei. Intr-un stat sunt, evident, fascisti si nazisti (inclusiv fascisti crestini). Asa cum sunt si comunisti. Asta nu este suficient ca acel stat sa fie etichetat ca fascist sau nazist. Ar fi bine sa intrebam un evreu caruia i-a murit toata familia in lagar daca, din punctul lui de vedere, SUA si Norvegia sunt state naziste sau fasciste. Nazistii nu luau copiii din familii (exceptand cazurile considerate ca tradare, cand copiii erau internati in orfelinate – vezi copiii lui von Stauffenberg), nazistii trimiteau intreaga familie in lagar sau direct in fata plutonului de executie.
  Curios este ca fiecare tabara apeleaza la „studii stiintifice”. Pentru fiecare s-a gasit „un grup de cercetatori” care sa le demonstreze teza.
  Nu e nevoie de studii stiintifice ca sa demonstrezi ce se intampla cu un copil indepartat de familia sa. Cred ca toti suntem de acord ca e vorba de un abuz. Parerile noastre difera cand vorbim despre masurile invocate de unii „viteji” alaturi de care mie mi-ar fi frica sa trec strada. Statul roman chiar a facut, de data asta, tot ce se putea face, pastrand in acelasi timp relatiile diplomatice cu Norvegia.

  Draga domnule doctor, aveti dreptate. Exista pericolul ocolului. Indraznesc sa reformulez putin, spunand ca exista alternativa fericita a oculului… O experimentez in ultima vreme si regret ca nu am folosit aceasta alternativa mai demult. Am pierdut prea mult timp in compania unor vanturatori de vorbe…

 20. Eu am colegi in majoritatea lor musulmani,turci,arabi si negri,si schimbam intre noi pareri ,fiecare sustinându-ne credinta,insa intotdeauna ajungem la intelegere. Si Islamul e o religie obisnuita,dupa parerea mea,asemanatoare cu Iudaismul.
  Si ei vad complotul,ce se pune in scena pe plan mondial,si sunt afectati ca si noi,crestinii.

 21. Dragă Adrian, la comentariile pe care le faceți se pot lua notițe, și aș fi fost onorat să fiu un tânăr student al dumneavoastră.
  Evident că una e nazismul și alta fascismul. Ar trebui să deschidem multe paranteze, mai ales ca sunteți un mare pasionat și cititor de istorie. Gabi Bogdan cred că ar fi încântat să afle lucruri noi. 🙂 Nu vreau să fiu malițios, mai ales că, după ce imi trece supararea, ramane dragostea pe care o am pentru toti frații, chiar și pentru cei care m-or fi înjurând la ora asta. Gabi nu e printre ei, sunt convins de asta.
  Naziștii au ceva comun cu cei din ziua de azi: au interzis rugaciunile din școli, ca și naziștii, au scos piesele de Craciun și colindele, ca și naziștii, a fost scoasă religia din școli, in multe țări, ca la naziști.
  Un colind, Stille Nacht, suna cam asa in varianta nazistă:
  Noapte de vis,
  Timp prea sfânt,
  Toate dorm pe pământ,
  Doar cancelarul veghează
  Zi și noapte asupra Germaniei
  Îngrijindu-se de noi.
  Mă gandesc, cine știe ce ne mai așteaptă in viitor… Doamne ferește să nu se repete istoria!

 22. Domnule doctor, imi permit un comentariu off topic. Apropo de svastika… Profesorul meu de sanscrita, dr. Cristian Andrei, mi-a explicat ce inseamna cuvantul: sva + asti + ka = ceva care este prin excelenta (in sens benefic) + a fi (forma de participiu) + particula finala diminutivala (care aici da ideea de unitate). Simbolul facea referire la roata lumii. Din nefericire, un simbol profund a devenit emblema unor criminali in serie. Nu mai putem gandi „la rece” aceste semnificatii dupa monstruozitatile perioadei 1933-1945.
  In ce priveste Norvegia, am o mare slabiciune pentru Ibsen. Un Ibsen care, sa nu uitam, a fost o lunga perioada din viata sa suparat pe compatriotii sai. Despre Hamsun, iarasi e de discutat. Mare scriitor, dar cu optiuni politice dezastruoase. Stiti, desigur, ca a fost filogerman. A scapat de executie doar pentru ca era foarte in varsta.

 23. Cred că deja am raspuns la majoritatea întrebărilor in discutia ( foarte civilizata ) pe care am avut-o cu domnul doctor pe FB. Sper ca domnia sa a înțeles motivul pentru care facem ce facem, chiar daca șansele sint aproape nule.
  Daca cineva considera ca un guvern care are putere de a confisca copii, si fără nici o sentință judecătorească sa poata sa-i puna la adopție, atunci sint sigur că vorbim limbi diferite si inca nu a-ți trăit în occident sa experimentați puterea unui sistem birocratic…. Motivul pentru care dreptul de a avea arme este in constituție in America, este exact ptr situații ca acestea… Nu este ptr a vîna sau a te apara de hoti. Este pentru apărarea impotriva unui guvern totalitar.

  Nu pot să postez citeva linkuri in care sa vedeti ce se întîmplă cînd forțele de ordine intra in casele unor femei norvegiene ca sa le ridice bebelușii… Daca acele imagini nu va șochează inseamna ca nu mai puteti fi socati. Pentru cazuri ca aceasta sau inventat armele automate

  Daca credeti ca o familia poate sa fie despărțita de copii lor pentru totdeauna datorita unor urecheli sau ceva palme dupa ceafa, atunci inseamna ca nu mai gîndiți normal.

  Daca abuzul a fost asa de mare ca copii au trebuit sa fie confiscati, din ce cauza nu a fost arestat tatăl si lăsată mama sa îngrijească de ei?

  Daca amîndoi au abuzat copii, din ce cauza nu sunt amîndoi in pușcărie?
  Va încredeti asa de tare într-o armata de birocrati poate sa creeze un „dosar beton” si poate sa ia decizii unilaterale fără ca sa se dea ocazie acuzatului sa se apere in fata justitiei? Cum vreti sa numim un guvern care lasa sa se întîmple acest fel de abominatii ? Democrat? Sau Nazist?

  Este o diferenta asa de mare intre nazisti, care iti baga copii la camerele de gazare sau norvegienii care, potential poate sa-ti ia copii fără ca sa-i mai vezi vreodata?

  Acest caz are , cel mult , citeva luni, pînă copii sint adoptați, ca dupa aia este gata… Noroc bun Ardeal

  Acuma astept politia gramaticală sa imi arate unde am uitat să pun ” – ” si unde nu am folosit timpul corect ca sa demonstreze la toti cititorii acestui blog ca nu sint decit un roman/american/evanghelic/penticostal idiot needucat care habar nu are ce vorbeste.
  Sa auzim de bine.

 24. Gabi,
  Dittos! I’m with you in this….totally

  Rasvan,
  Dupa cum spuneai, pe norvegieni (guvern) nu i impresioneaza lacrimile–sunt mult prea impietriti–dar cu siguranta vor fi impresionati daca le spargi gura cu dinti cu tot la figurat (deocamdata)dar mai ales la propriu. Cineva treb sa o faca.

 25. Pana la urma ce tot nu inteleg este daca romanii de pretutindeni(we are everywhere -vorba clipului) sunt atat de puternici ca darama alte tari, de ce nu darama mizeria din Romania(gozeciunea) sa o aduca la un nivel bun, ca multi romani care lucreaza(pretutindeni) sa revina in tara?

  Ah…asta nu este important. Tot ce conteaza e o singura familie si e mult mai cool sa bati Norvegia(probabil la fotbal) decat sa aduci Romania la un nivel bun.

Comentariile nu sunt permise.