Securistul nostru cel de toate zilele (1)

După ce am postat „Mafia paradisului”, m-am trezit pe blog cu unul scăpat de la iad.
Nu știu cine este, omul rămâne, ca orice bărbat puternic, anonim. Nu aș fi dat importanță acestui caz, dacă nu ar fi avut câteva elemente definitorii pentru vechii lucrători în servicii.
Cum de apare acest individ in contextul scandalului Bodnariu, e ușor de presupus: pentru că strada virtuală e la fel de periculoasă ca și cea reală. Provocatori există peste tot și, tare mi-e teamă că, profitând de dorința unora de a ieși in față, lucrătorii pricepuți să nu împingă lucrurile intr-o direcție periculoasă.
Acum totul pare frumos, înălțător, cauza e dreaptă și poporul e de partea adevărului. Oare așa stau lucrurile, in realitate? Sau așa vor lupii să pară, adulmecand turma de oițe?
Lupii nu sunt Ionescu, Tutac sau „familia lărgită”, cum îi numea pastorul de la Chicago pe Bodnarii, nici liderul baptiștilor români din America. Ei sunt jucătorii inocenți, împinși în față de forțele oculte care ne guvernează în fiecare zi.
Noua Ordine Mondială nu acceptă demonstrații cu iz religios, iar dacă o face, trebuie să aibă un scop. Cel mai periculos este discreditarea mișcării evanghelice în ansamblul ei. Cum? Foarte simplu!
Gândiți-vă la demonstrația din ziua imediat următoare tragediei de la Colectiv: oamenii arătau admirabil și aveau ceva de zis. Ulterior, au apărut fețe noi, dubioase, galeriile de fotbal, protestatarii de profesie, o așa-zisa stradă care nu mai avea opinie, care încurca borcanele și asfalta ideile.
Istoria ultimilor 25 de ani din România e plină de exemple de demonstrații deturnate. Biserica, la randul ei, a fost minata din interior de vechea securitate, iar dosarele au rămas neatinse. Ele pot fi folosite ca mijloc de șantaj chiar și in zilele noastre.
Apoi, o fi devenit biserica, peste noapte, un soi de Albă ca Zăpada, neintinata de la un capăt la celălalt? Biblia spune că nicio biserică nu va rămâne pe stânca in ultimele zile, înainte de venirea Domnului. Traim zilele alea? Eu cred că da!
Liderii actuali sunt împinși din spate fără să-și dea seama că drumul poate fi fără întoarcere. Când ți se deschid usile puterii lumești, trebuie să te gândești la inchiderea porților cerești.
Poate mă înșel, dar România, la ora actuală, în gradul de mizerie la care au ajuns majoritatea cetățenilor ei, coruptă la vârf și analfabeta la bază, are nevoie doar de o scânteie pentru a repeta istoria trecută: unirea așa-zisei bisericii oficiale cu statul, antisemitismul și discreditarea minorității evanghelice.
In a doua parte a acestei postari am să vă dovedesc, practic, cum gândesc și cum lucrează acești oameni care ne numesc sectanți, dar susțin, chipurile, cauza dreaptă a familiei Bodnariu.
Ionescu se joacă iresponsabil cu focul în America, iar in România noastră balcanică vechii dușmani sunt gata să dea foc bisericii: e rost de pradă bogată.

Preambul la ce va urma, vă dau două citate dintr-un comentariu primit azi:
„Deconspurarile” tale nu fac altceva decat sa ne exprimam mai transant. Nu ne intimidezi. Pana cand o factiune baptista isi permite sa arunce cu gunoi asupra altora iar cand sunt luati si ei in vizor joaca rolul de victime precum curvele?

Ai doar sustinerea unui bosorog curvar din Michigan, a carui trecut este cunoscut… Ala a facut puscarie si acum vrea statuie? Asta da religie. Sute de preoti nu au vrut sa fie adulati de oameni pt ca au suferit si acum bosorogu asta vrea statuie!”

Nu vă suna cunoscut? Mie da!

(va urma)

Reclame

7 gânduri despre &8222;Securistul nostru cel de toate zilele (1)&8221;

 1. Pentru iubitorii de Dumnezeu,pentru cercetatorii si cautatorii „comorii ascunse”,pentru cei ce-si dedica viata in cautarea „Paradisului pierdut”,pentru cei infometati dupa Adevar,care au perceptia „ungerii duhovnicesti”,pentru cei ce sunt „alesi” de El prin harul si dupa voia Sa,urmeaza o perioada de lupte fara precedent in istoria milenara a crestinismului.
  Nu cu mult timp in urma,pe revista „pasi.ro”,era o persoana ce comenta sub pseudonimul „CCC”,care se lupta pentru adevar,cu toti ceilalti „cârcotasi crestini”,insa catalogat de acestia ca fiind ateu.Mie insa,mi-au placut comentariile lui pertinente,si chiar mi-u stârnit interes,deoarece, interventiile lui,le cerea „crestinilor” dovezi autentice pentru justificarea crezului lor,insa toate contraargumentele acestor „crestini”,se limitau la jigniri,batjocuri,si argumente deplorabile cu pasaje biblice scoase din context,interpretate dogmatic.
  Nu stiu sub ce pseudonim se ascunde azi acest „CCC”,insa îi sunt recunoscator ,deoarece de atunci am cautat cu mai multa pasiune,(care azi a devenit o adevarata obsesie) cercetarea Scripturilor,pentru descifrarea Adevarului,si cred ca,doar harul lui Dumnezeu si dragostea Sa pentru mine un nenorocit,fara studii teologice,fara intelepciunea acesei lumi,un anonim neutru fata de lumea extremelor,politico-financiare si religioase,insa,capabil sa ma sacrific pentru ADEVARUL ABSOLUT,murdarit,batjocorit,umilit si rastingnit,tocmai de cei ce ar trebui sa-L caute,sa-L cumpere si sa-L ofere celor „nestiutori si prosti”,sa-i îmbogateasca pe cei „saraci” spiritual,bogati in felul lumii,ce contribuie cu sume enorme la constructii de de „sinagogi a lui Satan”,si bunastarea „pastorilor lupi” care decimeaza turmele in „pustiul” necunostintei,obscuritatii religioase ce nu au nimic in comun cu „lupta pentru credinta data sfintilor odata pentru totdeauna.”( Iuda v. 3.)

  „Vai de voi,carturari si Farisei fatarnici…” !!! (Matei 23:13-39)

  „Acum,strângeti rândurile în „CETATE”,ceata Sionului,caci suntem împresurati ! Judecatorul lui Israel este lovit cu nuiaua pe obraz.”(Mica 5:1)

  Lupta va fi grea,si indelungata,multi vor cadea,însa, Cel Ce Este cu noi,este mai mare decât cel ce este în lume.

  „Voi,copilasilor,sunteti din Dumnezeu si i-ati biruit,pentru ca Cel Ce Este in voi este mai mare decât cel ce este in lume.
  Ei sunt din lume;de aceea vorbesc ca din lume si lumea îi asculta.
  Noi însa suntem din Dumnezeu;cine cunoaste pe Dumnezeu ne asculta;cine nu este din Dumnezeu nu ne asculta.Prin aceasta cunoastem duhul adevarului si duhul ratacirii.”(1Ioan 4:4-6)
  „Va dau o PORUNCA NOUA…” !!! (Ioan 13:34,35)
  Fiti binecuvantati.

 2. Tipul cu „bosorog curvar din Michigan” e inconștient pur și simplu. Nu știe că cu acesată dublă (repetare de) etichetă „boșorog” , s-a autodenunțat ca și cîrtiță socială. Alienatul social, spiritual, profesional la care faci trimitere, nu mai are nevoie de replică. Ci cel mult un dram de compasiune… 😦

 3. Dragul meu, vei vedea că individul nu e deloc o epava. România post-decembristă a cultivat astfel de secaturi, pe care le-a folosit in servicii și le-a plătit gras. Sunt oameni unși cu toate alifiile.
  Legat de tine, numele tău a apărut in clar abia dupa vreo doua postari de-ale tipului. Se simte acolo ciuda individului că ai scăpat nevătămat din sistem.
  El a citit recent postarile mele, inclusiv de pe facebook, dar încurcă lucrurile și oamenii. Nu e lucrat, cum se spune.
  Am cativa dușmani, mai ales din clasa asta a trenului social. Vin spre mine ca muștele la miere.
  Nu vreau sa-ți pricinuiesc emoții negative. Vei vedea că esti in buna companie. Nici pe Paul Morar nu l-a uitat, nici pe… Manăstireanu, probabil din cauza dosarului său de urmărit de la securitate, pe care l-a pus pe blog cu ani in urmă. 🙂

 4. În curcă borcanele rău de tot!
  1.Nu am făcut închisoare.
  2.Altcineva din Michigan a călcat pe bec, din păcate.
  Deci individul e pe contra… fază!

 5. Acesti „slujitori”,initiatori ai miscarii pro.fam.Bodnariu,sunt „pioni” neinsemnati ,ce vor fi sacrificati,impreuna cu toti cei ce-i urmeaza,in faza „finala mondiala”a jocului N.O.M,in lupia dintre lumina si intuneric,adevar si fals,dragoste si ura,aln si negru. Aceasta „partida” finala se joaca „precum in cer,si pe pamînt”,iar cei doi adversari,sunt imperceptibili de catre cele cinci simturi.
  De fapt,cred ca asistam la „inversarea polilor”,deci schimbari majore la scara micro si macro universala,transcendenta la o noua forma a perceptiei vietii,mai elevata,ca nu-i asa ? Omul a cunoscut in ultimele secole o evolutie insemnata,din Sursa de intelepciune pusa de Ziditorul universului si Creatorul omului,rational,prin Cuvântul intrupat,Hristos Isus,si Duhul Sfânt
  Fiti binecuvantati.

 6. Draga frate Rasvan, m-ati facut curios. Ma intreb cine si de ce nu ma poate uita 🙂
  Nu imi aduc amite sa fi cunoscut astfel de personaje nici online si nici offline.

Comentariile nu sunt permise.