Afacerea „Pseudonimul” (3) Infernul din noi

Picture 095

Voi continua postarea amintirilor lui Walden, în ciuda ameninţărilor cu „mănuşa de pluş”, cum o numea el într-un episod anterior, venite de peste ocean. Sper să înceteze presiunile asupra lui şi telefoanele de intimidare pe care, probabil, le primeşte.

Fiţi liniştiţi! Walden nu calomniază pe nimeni. Vă temeţi degeaba. Ar trebui să vă fie frică de Dumnezeu, nu de scrierile unui om care a trecut, deja, prin închisorile comuniste şi vrea să povestească cum a fost. Asta ca să nu aveţi pretext să-l daţi pe om în judecată.

Ştiu că veţi trăi cu teamă. În fond, toată viaţa v-aţi temut de cineva sau de ceva. În fiecare dimineaţă, când veţi deschide pc-ul, smartul sau tableta, veţi face mai întâi o vizită aici. Apoi, la miezul nopţii şi în cursul zilei, veţi reveni. Veţi aştepta. Ce? Nu ştiu.

NOTĂ. Toate fotografiile care însoţesc postările de pe acest blog îmi aparţin. Titlurile şi subtitlurile le aleg eu. Greşelile gramaticale şi de tipărire mi le asum în totalitate.

 

Anunțuri

Un gând despre &8222;Afacerea „Pseudonimul” (3) Infernul din noi&8221;

  1. „Dar voi ati primit ungerea din partea Celui Sfânt si stiti orice lucru.”(1Ioan 2;20)

    Voi cunoasteti si întelegeti glasul Pastorului,de aceea mesajele mele vor fi cu precadere mesajele Cuvintelor Domnului nostru si Imparatului nostru Hristos Isus.

    Fiti binecuvântati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s