Terorismul, altfel

Picture 095

Să nu vină cineva să ne învețe pe noi ce înseamnă terorismul! Însăși democrația noastră fragedă și timpurie a emanat din lupta poporului cu teroriștii. Vă mai amintiți de zilele din decembrie 89? Cum otrăveau ei apa potabilă, detonau baraje și inundau câmpii întregi la tvr? Cum au murit peste o mie de oameni și teroriștii nu au fost găsiți? Și pe ăștia de la isis îi mai găbjesc, pe câte unul, dar pe ai noștri nu i-a mai prins nimeni, niciodată! Iar dosarele revoluției au fost deja detonate!

Colaborarea noastră cu terorismul arab e mai veche. Vă mai amintiți de Europa Liberă și de Monica Lovinescu? Cum au bătut-o palestinienii tocmiți de Ceaușescu, în poarta casei din Paris? Cum a scăpat ca prin minune? Pun pariu că ăia care i-au plătit, români de-ai noștri, își primesc pensia lor grasă și la timp.

Am învățat la școală că turcii erau răi, că musulmanii sunt dușmanii creștinismului și că eroii noștri din bătrâni i-au altoit de câte ori i-au prins. Ei bine, după 89 turcii au devenit amicii noștri cei mai buni, prieteni de bazar. Dacă nu venea ciuma, Iancu mai era și azi primar în Hunedoara, iar Viena era raia turcească și minoritatea noastră multiculturală nu mai mânca lebede prin Prater.

În rest, suntem mai buni și mai virili ca spaniolii, unde am aflat că, în Extremadura, se predă în școli autoexcitarea. Vorba lui Llosa, sexul e normal și sănătos numai la animale:

”Sexul e sănătos și normal numai între animale. Între bipezi, el a fost astfel pe vremea când încă nu eram umani cu totul, când sexul era doar puțin mai mult decât o eliberare a instinctelor, o descărcare de nergie care asigura reproducerea.”

În imagine, frescă din Bucovina, incorectă politic, unde niște tipi multiculturali așteaptă Judecata de Apoi.

Un gând despre “Terorismul, altfel

 1. Frate Rasvan, nu stiu daca prin ceea ce fac eu respect regulile blogului, dar contez pe faptul ca in intelepciunea ta vei avea o atitudine corecta cenzurind sau nu aceasta postare la timp.Oicum este gindirea mea si mi-o asum.
  In linii mari este cunoscuta parerea mea ca tot ceea ce se intimpla si mai ales ni se i timpla se datoreaza faptului ca trairea noastra este in afara cuvintului lui Dumnezeu. Si asta nu ar fi chiar atit de mare pacat daca ne vom stradui putin si vom compara cu a „INCALCA CUVINTUL LUI DUMNEZEU”!
  Deci iata ce am gasit scris ca o MARE STIRE CRESTINA:

  „Surorile din Arizona sunt nespus de bucuroase și mulțumitoare lui Dumnezeu, pentru Conferința Femeilor care are loc în Arizona pentru mai multe zile, având ca invitat special pe sora Rodica Volintiru.

  Ne bucurăm că în sfârșit, Dumnezeu a ridicat și din rândul surorilor pe cineva care să poată răspunde numeroaselor nevoi și întrebări pe care soțiile noastre le au și de multe ori, sunt mai greu înțelese de către noi, soții lor.

  Sora Rodica a înțeles chemarea, dar și prețul acestei chemări. Mă bucur că merge înainte fără să se lase intimidată de multele piedici pe care diavolul i le pune. Am vorbit cu mai multe surori care au participat la prima sesiune, care a avut loc la biserica Elim, iar reacția a fost deosebită. Este clar că vizita sorei Rodica pentru prima dată în Arizona, este o adevărată binecuvântare. Încurajăm toate surorile să își facă timp și să participe la următoarele întâlniri. Veți fi binecuvântate.”

  Pina sa ma dumiresc eu , nu-mi venea sa-mi cred ochilor Adica vreau sa spun ca exista la aceasta vreme cineva care se crede crestin sau cel putin asa afirma, care sa rosteasca ceea ce este continut in aliniatul prim.?Daca cele scrise sunt adevar atunci Socot ca Dumnezeu a pierdut controlul a ceea ce ne fagaduieste in biblie si , dupa ce , prin ap Pavel ne spune IMPERATIV ca femeii nu-i da voie sa dea invatatura , apoi daca femeia are nedumeriri sa intrebe pe SOTUL EI nu in adunare ci ACASA, iar coroana vine si sigileaza: este RUSINE PENTRU CA O FEMEIE SA VORBEASCA IN BISERICA (normal este „adunare”).
  Cum poate un glasuitor ce si-a pierdut clar simturile crestine sa nu tina cont de ceea ce biblia ne spune prin cuvintele Domnului Isus care pecetluiesc clar : „cine Ma iubeste pazeste poruncile…”
  Stau si ma intreb CIND S-A SCHIBAT IERRHIA PUSA DE DUMNEZEU, CIND S-A SCHIMBAT RINDUIALA LUI DUMNEZEU, CIND S-AU SCHIMBAT PORUNCILE ?
  Iar daca cineva o schimba, asa cum deducem din acest material, cum poate spune despre piedicile diavolului cind de fapt diavolul este cel care tot timpul cauta sa atace lucrarea lui Dumnezeu?
  Am ajuns pina acolo incit sa socotim O INCALCARE A PORUNCILOR SI RINDUIELILOR LUI DUMNEZEU O BINECUVINTARE? (CITITI SI MINUNATI-VA)
  Sigur, ideea nu este originala, afacut-o cu mai mult „succesuri” inainte vreo 200 de ani o alta Eva (cinic) tot o Elena, iar daca se accepta doctrinar asa ceva, de ce nu se trece la denominatia care are aceasta „trebusoara” in temelia organizarii lor ca gasca crestina? Ce mai cauta la „penticostali” unde se afirma ca se traieste dupa INVATATURILE APOSTOLICE, ba se detaliaza chiat foarte tare lucrarea Duhului Sfint?.
  Iar ca sa motivez aceste aspete grosolan incalcatoare de cuvintul lui Dumnezeu foloseste faptul ca barbatii au ajuns mai NEINTELEGATORI, eu o socot asta ca o mare jignire.
  N-as vrea sa continui pentru ca oricum fierb la foc mic, dar mi-ar place sa aud de fapt o discutie pe tema scrierilor bibliei legat de aceste aspecte in care , pe linga respectarea scripturilor indiferent ne place sau nu ceea ce este scris, mai avem o solutie. Solutia lui Dumnezeu pentru astfel de situatii vine din precizarea : cind v-a veni Duhul Sfinta VA VA INVATA TOATE LUCRURILE…!!!!
  Am si o mica dar importanta concluzie: daca sunt in masura sa scrie ceea ce scriu si fac ceea ce fac este clar ca ei MINT cind afirma ca au pe Duhul Sfint, pentru ca Duhul Sfint nu poate lucra impotriva cuvintului lui Dumnezeu. Altcineva face aceasta lucrare , cineva despre care Domnul Isus ne spune ca este stapinul veacului acestuia si care nu are nimic in Domnul Isus.Si care are o intrebare clarificatoare si a situatiei de fata referitor la ceea ce a spus Dumnezeu : „oare chiar a spus Dumnezeu… ”
  DAAAAAAAAA! Dumnezeu a spus cum trebuie trait, dar … Dumnezeu sa aiva mila de noi.
  Si ne mai miram de ce PUTEREA in adunari este ZERO.
  Articolul scris precum si activitatile asumate de grupul descris, mi se par un afront adus lui Dumnezeu si rinduielilor puse de EL..
  M-as bucura sa raminem la a discuta faptele, afirmatiile si nu PERSOANELE!!!
  Si rugamintea mea ramine sa nu confundam diferitele soiuri de capuse.Ele nu sunt importante, ele sunt doar niste paraziti.

Comentariile nu sunt permise.