Referendum pentru familia tradițională. Manifest anti-ipocrizie

sucevita pridvor deschis 7

Exact în țările în care duduie (accent pe prima silabă) democrația, au fost liberalizate căsătoriile homosexuale. 
Minunatul model american nu a funcționat și aici. 
Pastorii de etnie română, cetățeni americani, se dau de ceasul morții să ne explice că trebuie să votăm invers decât în țările lor. 
Misiuni americane neo-protestante își rup cămașa de pe ele să creștineze înapoiatul popor român, având drept țintă ortodoxul vesel și petrecăreț, păcătos prin esență.
În țările de unde vin, ele au eșuat și drogurile, destrăbălarea și căsătoriile gay au devenit locuri comune.
Cu toate astea, aroganța acestor democrați de esență veche, occidentală, ne fac semn cu arătătorul să nu cumva să fim ca ăia din țările lor, unde curge lapte și miere, inclusiv pe bărbile și mustățile domniilor lor.
Riscul politic și economic al României, dacă va vota căsătoria tradițională, este imens. Trebuie să fii necioplit la creier și fără bun simț să nu realizezi cu cine ne punem: marile motoare ale lumii au adoptat căsătoriile gay.
Am fost ciumeții lumii, lăsați pe mâna rușilor la Ialta, de Americani și de Britanici. Au murit sute de mii de români, ortodocși, catolici, protestanți și neoprotestanți, cât și necredincioși, din cauza trădării Vestului.
Rușii ne-au violat femeile, ne-au împușcat bătrânii, ne-au distrus viitorul pentru sute de ani de-acum încolo.
Pastorii care acum dau lecții poporului român au emigrat în vremea lui Ceaușescu. N-au rezistat până la capăt. Turma lor n-a fost aici. dar au tupeu! Dau lecții de vot amărâților, tradiționalilor ortodocși pe care i-au mâncat pe la colțuri. Acum se roagă de ei.
Sunt evanghelic și știu ce voi face, dar rog pe toți grețoșii de peste ocean să tacă câteva săptămâni.
Știu, ei sunt cu banii, cu influența, cu gura, cu talentul, cu morga, cu ifosele și cu patriotismul, iar noi suntem cu sărăcia, cu nevoile și neamul: avantaj noi!
Dacă ne vom păstra, elegant și creștin, demnitatea, măcar să știm că e de la noi.

ÎN FOTOGRAFIE: ASALTUL  CONSTANTINOPOLULUI  DE  CĂTRE  PĂGÂNI. (foto din colecția proprie)

Un gând despre “Referendum pentru familia tradițională. Manifest anti-ipocrizie

  1. Mă voi duce la vot, deși de referendumul acesta vor profita toți politicienii care își vor aclama așa-zisele principii creștine, dar pe care principii subit le uită când e vorba de înfruptat din banii publici.

Comentariile nu sunt permise.